Allmänt

Mysbyxor och myskväll… :-)

rosalox1

 

Hej hej därute i stugorna!

 

Kikar bara in en snabbis i reklampausen för att önska er en mysig lördagskväll och en god natt när det blir dags. 🙂 Själv har jag placerat mig bekvämt i soffan med lite chips och nonstop inom bekvämt räckhåll och valet föll på Mitt stora feta grekiska bröllop ikväll, kanske mest på grund av att det började redan klockan åtta. *s* Jag är så himla trött ikväll så jag tror inte det kommer bli någon vidare sen kväll för min del. Men en liten mysstund framför tv’n ville jag i allafall ha. Det är ju ändå lördag. 🙂

Loxy har somnat i mitt knä efter vår kvällspromenad i regnet, ingen roande upplevelse. 😛 Men nu ligger han och gosar ner sig i mina mysbyxor. *skratt* Han älskar dem lika mycket som jag, verkar det som. 😉 Appropå mysbyxorna, så är de också ett fynd ifrån Ullared. =)) Världens goaste fleecebyxor med Hello Kitty-mönster.

 

mysbyxor1

 

Jag köpte två par, svarta och rosa, men nu med facit i hand borde jag nog ha köpt ännu fler. *s* Dom kommer nog att hänga på ganska ofta, och dom kostade bara 59:-, ett riktigt fynd! 😀

Jaja, det var bara en parentes appropå mina Ullaredsköp. =))

Nu bör nog reklampausen snart vara slut så jag ska återgå till filmen. Ha nu en jättefin lördagskväll alla och sov så gott när det blir dags för er! På återseende i morgon bitti.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. och på ellos.se kan du hitta lakan och påslakan med HK:)

  2. säger:

    Vilka söta byxor. 🙂 Jag vill också till Ullared!

Kommentarer är stängda.