Allmänt

En regnig men mysig dag!

mammabsk1

 

God eftermiddag på er i regnet!

 

I varje fall ösregnar det här hos oss, och det är redan ordentligt mörkt ute. Grannen har kommit hem efter en timmes lugn och ro, och nu är det full kalabalik i lägenheten under igen. Jag hoppas man slipper lyssna på det här oväsendet hela kvällen. Dom slår så våldsamt i dörrar – eller vad det nu är dom slår i – att Loxy far upp och tokskäller här med jämna mellanrum. Dårar!

Hur som helst – vi har haft en riktigt mysig dag, min mor och jag, med fika, babbel och lite småpysslande här hemma. Jag fick hjälp med gårdagens hemska disk och av nån anledning är det mycket roligare att göra sånt där när man är två och står och pratar samtidigt. 😀 Så nu är det fräscht i köket och all disk är torkad och inställd i skåpen. Så skönt att ha det gjort! =))

 

mammabsk2

 

I soffan har vovvarna legat och sovit bort den här regniga dagen – Elliot i bästa sovstilen förstås – och det tycker jag dom gjort rätt i. 😛 Jag hade nog också sovit på soffan i eftermiddag om inte mamma gjort mig sällskap och slagit ihjäl denna gråregniga dag. 🙂 Förresten, på de här två fotona ser man ju faktiskt ett av mina inköp på Gekås i Ullared som jag varit något slapp med att lägga upp. *s* Det kommer ett par prylar lite då och då. 😉

 

mammabsk3

 

Jag tror jag nämnde det vid något tillfälle, jag köpte två stycken ordentligt stora fleeceplädar – rosa med Hello Kittytryck. 😀 Dom är inte så där jättetjocka men dom är som sagt stora, och underbara att gosa in sig i på kvällen. Dessutom täcker dom lätt hela soffan tillsammans om jag behöver skydda den. 149:- styck kostade de i Ullared.

 

Nu ska jag fundera på vad jag ska titta på för något på tv ikväll. 🙂 Ett alternativ är Wedding daze klockan 21.00 på 6:an, den har jag inte sett och vet inte alls om den är bra. Nån som vet?
De andra alternativen är
Shall we dance 21.30 på 5:an som jag har sett och vet är bra, och Out of sight samma tid fast på 3:an, som jag också har sett och som är tokbra! Funderar även på Mitt stora feta grekiska bröllop på tv4+ kl.20.00, som jag också har sett men inte minns om jag tyckte var bra.

Snacka om i-landsproblem… *s*

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...