Vardagsbetraktelser

Skaldjurssallad med nybakat bröd på balkongen… :o)

sallad1

Så bra var faktiskt vädret nu i eftermiddag, det trodde jag aldrig när jag klev upp i morse. Vi vilade en stund nu på dagen, men Håkan vaknade tidigare än mig och vid 17-tiden kom han in och frågade om jag kunde tänka mig lite att äta..? Då hade han gjort klart salladen och dukat ute på balkongen. Det blåste kanske en aning för mycket, men det gick jättebra att sitta där ändå, och det finns nog inget som går upp mot att sitta ute och äta. Och salladen var supergod, med massa avocado i, precis som jag vill ha det. smiley Vi provade ett nytt bröd idag, ifrån Maxi’s eget bageri, med en massa frön och nötter i och det var verkligen supergott! Dessutom passade det perfekt till salladen.

 

 

 

sallad2

Nu har Håkan stuckit iväg till lokalen för att hämta mc-kläder och annat som han ska ha med sig i morgon bitti när han åker iväg. Jag ska ta en promenad med lilleman tänkte jag, bäst att passa på så länge det är uppehåll, det pendlar ju hela tiden. Men förhoppningsvis stämmer prognosen någorlunda i allafall, och då blir det skiftande väder, relativt bra och med bara spridda småskurar för Håkan och Jari när dom åker norrut på söndag.

På återseende senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...