Vardagsbetraktelser

Myskväll med lite gott att äta och en bra film…

briemys1

Jag var rädd att det inte skulle bli någon myskväll med Håkan ett tag. Jag fick nämligen en sprängande huvudvärk på eftermiddagen och fick gå och lägga mig och försöka sova bort den efter att vi hade ätit. Himla tråkigt, för vi hade bestämt att höras av med Jari & Helén och ta en fika ikväll innan Håkan åker i morgon bitti. Men nu blev det alldeles för sent, jag var bara tvungen att ligga och vila ett par timmar i stället. Vid 21-tiden drog jag mig upp för att försöka vara lite social och huvudet var faktiskt lite bättre, tack o lov. Så nu sitter vi och äter tapaskex med fikon- och päronmarmelad och brie och dricker te – helt underbart gott! smiley

 

 

 

 

briemys2

 

Vi kollar på ”Dödligt vapen 3” med Mel Gibson & Danny Glover på 3:an, vansinnigt roligt, så det gör inget att man har sett den typ tio gånger. *s*

Grannarna bredvid har fest så det är ett j-a liv utanför dörren när dom springer ut och in, och står här utanför och röker. Ingen fara för min del, men jag väntar varje ögonblick på att någon ska tappa balansen på fyllan och braka rakt in i min scooter som står här utanför också. Men den är larmad ikväll, så dom kommer ju få sig en liten överraskning i såfall… *s*

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta att umgås och plocka i mig brie.. smiley Ha en fin kväll alla! Återkommer förmodligen lite senare. Kanske.. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...