Allmänt Blommor & växter

Morgonprommis & jätteblomma! :-)

blomster11

***

God förmiddag på er alla!

Det tog en stund innan jag hamnade vid datorn idag. Jag startade dagen med en trevligt telefonsamtal med vännen, morgonpromenad med lilleman i ena handen och termosmuggen full med hett kaffe i den andra. 🙂 Det var nästan så jag klarade mig ifrån regnet, det kom en skur precis när jag gick sista biten fram till huset, men det kan jag leva med. =))

Nu kommer snart lillasyster Nicole hit för att fixa naglarna och så blir det garanterat en stunds fika och systertjatter också. Alltid lika mysigt! 😀 Eftermiddagen/kvällen kommer jag ägna åt fransförlängning så jag hinner nog inte kika in här förrän lite senare förmodligen. Men då ska jag lägga upp lite nya recept, bland annat på min sjukt goda fyllda lövbiff. 🙂

***

blomster2

***

Innan jag försvinner in i naglarnas värld så måste jag bara visa grannens blomma som jag blev helt fascinerad av! Sedd på foto på en buske som på översta bilden kanske den inte väcker uppmärksamhet, men i relation till min hand så ser ni vilken enorm blomma det är! Min bonussvärdotter gissade på någon blomsort när hon såg den här bilden, men jag minns inte vilken nu. Så vad tror ni att det är för något? Det är ju någon form av klätterväxt, men jag har aldrig sett de här stora blommorna förut.

***

Nehepp, nu är det dags att sparka igång dagen och därmed nagelhörnan. 😀

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...