Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En ljuvlig morgon! :-)

sommarmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Idag ser det verkligen ut att bli en riktigt härlig dag! 😀 Jag stack iväg ut på en promenad med Loxy tidigt i morse och tog svängen förbi mamma för att plocka upp en ljus hon köpt till mig i går. Och redan då, vid halvåtta-tiden, var det härligt väder ute! Dock spår de ju regn till kvällen så det gäller att ta vara på dagen och solen innan dess.

 

Om drygt tio minuter kommer min kusin Linda hit, det är inte ens säkert att jag hinner blogga klart för uppkopplingen är ju så himla långsam. Men i såfall blir det mer senare. Jag hade ju goaste Tove här i går och hennes franska manikyr blev såå fin med den nya rosa gelén. 😀

 

toves1

 

Det är en gelé som jag kommer att använda mycket till just franskt och naturligt, det blir jättefint! 🙂

Men nu måste jag skynda mig att få igång kaffebryggaren och starta upp nagelhörnan. Ha en kanonfin dag alla så återkommer jag lite senare. Det är fullt upp idag, med besök av Håkans son och sonhustru på dagen och en av mina vänner på eftermiddagen, så vi får se när jag hinner blogga. Men avslutar i allafall detta inlägg med ett hett tips; Yankee Candles Clean Cotton är fullkomligt underbar! 😀

 

yankee-candle1

 

Må så gott alla och ha en fin dag! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    jäättefin header!

  2. snyggt!

Kommentarer är stängda.