Allmänt

Vårdoft…

springtulips1

Hej därute alla denna fredag! 😀

Jag sitter och väntar på min gulliga granne som snart ska vara här för att fixa sina naglar. Det har varit ett par ganska intensiva dagar, och därtill ett migränanfall i förrgår, så därför har bloggen fått stå still ett litet tag. Jag ska försöka kompensera det med lite nya bilder och annat senare. Men nu ville jag bara lägga upp en bild på mina ljuvliga tulpaner som jag fick av kompisen Ulle när hon var här härom dagen. 😀 Årets första för min del, och dom står nu på köksbordet och sprider vårdoft omkring sig. Tack snälla Ulle för dessa! 😀

***

Min käre make vandrar just nu omkring på Svenska mässan i Göteborg tillsammans med några kompisar och njuter av anblicken av alla läckra hojar på ”På två hjul”. Jag hade egentligen tänkt att åka med, men så kom det nageljobb och lite annat i mellan, så jag fick välja att hoppa över mässan i år. Får väl se om det blir nåt på Åhaga i år, annars får jag ta en sväng till Elmia när det är dags. Alltid kul att åka på någon av mc-mässorna i allafall.

***

Nu ska jag dock gå ner och starta upp nagelrummet och förbereda allt för nästa jobb. 🙂

Ha en kanonfin fredag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...