Allmänt

Familjedag idag igen! :-D

finbesok1

 

Jag läste precis på min systers blogg att vi får besök av den här söta trion idag! 😀

Eller ja, dom kommer till mamma, men det är ju typ här hos oss också.. *s* Bara att kila ner, jag skulle tro att det är ungefär 200 meter dit. 😉 Så nu ska jag fixa i ordning lite här hemma och sen sticker jag iväg till mamsen. Loxy är lite rastlös här hemma. Skulle tro att det är värmen, men håller man bara koll så ska dom väl kunna busa runt lite där nere i trädgården. =)) Jag får doppa honom i mammas barnbalja som hon har där ute så han håller sig sval. För själv  har han som sagt ingen självinsikt alls, och skulle förmodligen kunna stoja tills han stupade av värmeslag. Så man får hålla ett öga på honom de här heta dagarna. Men jag läste i Elins blogg Fluffmonster, att hon brukar kolla tandköttet på sina hundar så att det inte förlorar färg och blir vitt. Då kan det vara värmen som har tagit för hårt på dem. Tack för det tipset Elin! 😀

 

evveopappasommar1

 

Jag hoppas att även brorsan och Evelyn är där nere idag, för i såfall blir det en riktig familjedag! 😀 Det här är ett gammalt foto, vilket fick mig att inse hur dåligt med foton jag har tagit på Evve och Dennis i sommar. Ska ändra på det idag tänkte jag. 😉 
Men min andra syster och hennes familj saknas idag tyvärr. 🙁  Det är så himla tråkigt att dom bor så långt bort att dom inte kan komma hit på såna där spontandagar. Men har man gård, stall och ett 20-tal hästar, en jättehund och okänt antal kaniner och katter så är det inte så lätt att bara dra iväg 10 mil enkel resa. Men nu har vi planerat så länge att åka till dem, så jag hoppas det blir av snart.
Här är i allafall ett par foton på mina tokbusiga systersöner Hugo och Hampuz som jag har stulit på mina systras bloggar. 😀
Tokungarna ute i deras härliga pool! =))

 

tess22

 

Men nu får jag sätta fart här om jag ska hinna ner nångång idag. 😛

Hoppas ni har en riktigt skön dag därute alla!

 

Sist ut; lite bonusbilder på min systers härliga Kita och deras kattungar! 🙂

 

tess12

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vad roligt 🙂 Hoppas ni får en bra dag!

  2. säger:

    ”Förresten så njöt jag av mängder med underbara nakenfisar igår. 😀 Måste bara få fråga dig, stämmer det att man måste raka dom ungefär 2 gånger om dagen för att dom inte ska ha ”skäggstubb”? Jag pratade med en igår på utställningen som hade en nakis och som berättade det. Hon sa att antingen är dom helt nakna och då behövs det inte, men då har dom sämre pälsväxt på huvud, svans och tassar. Eller också har dom yvig man osv, men då måste dom rakas så ofta.
    Lite nyfiken eftersom jag är så himla såld på rasen så det vore intressant att veta hur det är. ”

    svar: jag har aldrig hört att man måste raka två ggr per dag! helt sjukt! det behöver ingen hund. och so what om det blir skäggstubb? hundarna lider erhört mkt och man rakar med rakhyvel hela tiden.
    jag trimmar bertil med trimmer i ansiktet (enda stället det växer) blir kanske inte heeelt rakat men det bryr jag mig inte om. det spelar ingen roll.
    trimmar honom i ansiktet varannan vecka typ..

    det hela handlar om ”nakenhet/nakengrad” bertil är mycket naken men med mycket behåring. alltså han är mycket naken (växer bara hår i ansiktet) men han har mycket crest/hår på huvud, ben och svans/vipp.
    många rakar ner power puffar (nakenhundar med hår) för att få mycket hår och samtidigt mycket nakenhet. förekommer erhört ofta på utställningar! det är därför dom behöver raka så ofta! prova att raka ner en vanlig hund lixom. det växer skitfort!
    det är ju fusk på utställningar men godkänns.

    väldigt långt inlägg =)

    men som sagt, du behöver inte raka ofta =D

    ha det gott

    kram

Kommentarer är stängda.