Allmänt

Nytt på Posh Poodle – Hundmodebloggen! :-D

dolly-7_44200490

 

Jag måste bara göra ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg här!

 

För er som, liksom jag, har följt och sedan saknat Emma och Maggie på Posh Poodle – Hundmodebloggen, så har den nu återuppstått – i allafall tillfälligt. 😀

Jag stal helt fräckt ett kort.. 😉 men titta in och njut av fler foton på Maggies lillasyster, underbart söta lilla vita toypudeln Dolly som har flyttat hem till dem. =))

 

Även om inte Hundmodebloggen fortsätter i samma intensiva takt som förr, så hoppas jag att vi då och då får läsa om småtöserna och vad dom har för sig. 🙂

 

Ett varmt välkommen tillbaka Emma! Och stort grattis till din ljuvliga nykomling! 😀

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. ska genast kika in där.. oj så kul!

  kram på er och hoppas ni har det bra i värmen?!

 2. Dolly är bedårande söt!

 3. säger:

  Menjisses vilken liten goding!

  Kram

 4. säger:

  Hej syster. Vet du vad? Du tror inte att du kan tänka dig att låna den ljusa länningen istället? jag minns inte när ni skulle åka bort, men vi åker runt den 19:e tror jag och då är jag bara i tre veckor som sagt, så när jag kommer tillbaka finns det kanske inte väder för att kunna använda den blåa klänningen, så jag vill nog gärna ha med den. Är ni hemma innan dess så går det självklart bra i så fall att du lånar den. Jag ska kolla upp exakt när vi ska åka med. Men vi ses i mån och kan prata mer då annars. ha en fin kväll. Puss puss

 5. Emma, Maggie & Dolly säger:

  Tack hjärtat! Jodå, det blir nog både några rader och lite bilder framöver, det var visst plötsligt väldigt roligt att blogga igen! 😀
  Soliga kramar från pudelgänget på balkongen!

Kommentarer är stängda.