Allmänt

En kopp te på morgonen…

teatime73

 

God morgon på er alla!

 

Då satt man här igen. Det har som sagt inte blivit så mycket sömn i natt heller. Jag skulle nog inte ha avslöjat min Khom lai-önskan ändå… *s*

Håkan har redan åkt iväg till jobbet, men eftersom jag ändå var vaken så fick vi en stund tillsammans här på morgonen innan han åkte. Nu sitter jag med en kopp te och kikar runt lite hos olika bloggvänner. Det var många år sedan jag drack te på morgonen, men jag har börjat variera mig lite där. Det är lite lättare än med kaffe, som ju gärna väcker vanan att man vill ha en cigarett till på morgonen. Men idag ”firar” jag en vecka! 😀 Inte dåligt va! =))

 

Jag funderar som sagt på att ta en bakdag idag, men jag väntar i allafall en liten stund till. Klockan är bara 06.45 och Loxy har inte vaknat än. Det lär han visserligen inte göra än på några timmar om han får bestämma, men jag tänker faktiskt väcka honom idag. *s* Jag vill helst ha varit ute med honom innan jag sätter igång bakningen så det inte slutar med att han börjar gasta precis när jag står mitt uppe i något jag inte kan lämna. Det skulle i såfall inte vara första gången. 😉

 

Men en liten stund till ska han få sova och själv ska jag fortsätta att kika runt en stund på nätet innan det är dags att sätta igång här.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Grattis till rökstoppet!

 2. säger:

  Beröm beröm beröm ska du ha i massor. 1 vecka är kanon och i helt rätt riktming 😀
  Tyvärr har vi inte torkad lavendel. Men en massa andra goda kryddor.
  Nu måste jag fortsätta med att komma ikapp i alla bloggar, hoppas att du mår bra för övrigt.

  Kramar i massor

Kommentarer är stängda.