tur1

God kväll på er alla goa därute!

Vilken underbar dag det har varit! 😀 Själv har jag visserligen varit inne hela dagen, i fullt arbete i nagelrummet. Men jag klagar inte, för jag har haft en supertrevlig dag med en jättego tjej som gjort både naglar och fransar idag. Hon är snart färdig nagelterapeut själv, så vi har förstås haft miljoner saker att prata om. 😀

Kvällen har jag tillbringat i köket, där jag lagat en hel hög med massa godsaker till vår midsommarlunch i morgon. Min käre make och min kära mor har hjälpt mig, så nästan allt blev klart ikväll tack och lov. Nu har jag bara tårtorna kvar att baka i morgon. =)) Håkan hjälpte mig med allt ”grovgöra” idag så jag skulle hinna med allt, han har stått och stekt pannkakor och gjort pajdeg om vart annat. Så det enda jag behövde tänka på ikväll var alla fyllningar och röror som skulle blandas ihop. Jag lägger upp lite recept senare, men tills vidare kan jag länka till ett par grejer på vår midsommarbuffé som jag redan bloggat om tidigare, nämligen Laxpaj plus Smörgåsbakelser & pannkakstubbar. 🙂

Men över till något helt annat. 🙂 När jag pysslade i nagelhörnan och kvällsgrejade i köket så var min älskade make iväg på hojtur. Ikväll var det bara ett liten grupp, men gårdagens tur var med ett ordentligt gäng åksugna. 😛 31 (trettioen! 🙂 ) hojar var dom som gav sig iväg tillsammans, stannade och fikade på Bokcafét i Od och njöt av den härliga sommarkvällen. 😀 Här kommer ett gäng foton från onsdagskvällen, eftersom kameran glömdes hemma ikväll.

***

tur2

***

tur3

***

tur4

***

tur5

***

tur6

***

tur7

***

tur8

***

tur9

***

Jahapp, det var lite från den här dagen. 🙂 Inga foton från köket, men det kommer i morgon. =)) Nagelbilder från dagen kommer också senare. Nu ska jag fortsätta kika på Magiska systrar och äta After Eight. 😀

Ha en härlig kväll alla och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st juni 2012
Filled Under: Allmänt, Mc-liv