Allmänt

Längtar efter tulpaner…

blommorgon1

 

God morgon på er därute! Ja, för min del är det fortfarande morgon, för jag sov till halv 10 idag. Jisses! Men å andra sidan var det första natten med sömn på två dygn, så det var kanske inte så konstigt. 😛

 

Åhh, vad jag längtar efter våren när jag ser tulpanerna här uppe på bilden! 😀 Jag vet att det är på tok för tidigt att börja längta redan nu, jag kommer bli tokig innan vi ens kommit in i mars. *s* Men så fort tulpanerna börjar komma ut i butikerna så ska jag köpa en jättebukett! Finns det något vårligare tecken. =))

 

Gårdagen försvann i ett huvudvärkstöcken, så som ni märkte var jag inte här inne på hela dagen. Det blev till att ligga till sängs större delen av eftermiddagen efter vi kommit hem från Knalleland. Där jag dessutom inte fick tag på allt jag skulle ha, för det var verkligen totalt utplockat överallt efter mellandagsrean. Jag får åka in till stan nån dag i stället och se om jag hittar resten där. Men lite fick jag i allafall tag på, bland annat ett par söta saker som jag tänkte lägga upp här sen. 😉

 

Men nu ska jag försöka kvickna till här och få lite saker gjorda. Tvättid klockan två, och innan dess måste Håkan vara tillbaka med tvätt- och sköljmedel som naturligtvis var tokslut.

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Vilka vackra! Jag är också galen i tulpaner, har alltid en bukett på bordet när det är vår. En gång fick min sambo 50 vita tulpaner av en nöjd kund – när han kom hem med dom höll jag på att svimma! 😀 Jag möblerade till och med om i vår kyl så jag kunde ställa in dem där varje natt så du skulle hålla längre. 😀

  Hej hopp på dig! Och god fortsättning!

 2. säger:

  Godmorgon 😉

  Vad skönt att du fick sova ut i dag. Jag lider så med dig när jag har läst att du är vaken hela nätterna.

  Jag håller med dig, tulpaner är för underbara. Fick en urvacker bukett tulpaner nu när jag fyllde år, tyvärr så missade jag som vanligt att ta kort på den.
  Den innehöll vita tulpaner, granris och några silver grankulor. Hur läcker som helst!!

  Coopan hos oss säljer massor av tulpaner redan nu men dom kostar därefter. Fast det är något jag brukar unna mig eftersom dom är så fina.

  Må så gott och massor av kramar till dig.

 3. Tack Indra, jag vaknade för någon timme sedan. Har lyckats vända på dygnet igen och somnade inte förrän vig 6 i morse. Jaja, jag har sovit i alla fall och mår bra nu.

  Hoppas du får en bra dag du med vad du nu än ska göra!

 4. säger:

  Tulpaner är underbara!

 5. säger:

  Ja det är något speciellt med tulpaner. Men jag såg faktisktr tulpaner i butiken på nyårsafton, så de finns redan att köpa…!

 6. Hej på dig. jäklans att du fick huvudvärk igår, men skönt att du mår bättre idag. Klart man har rätt till att sova längre, i alla fall om man missat sömn. Fast jag har svårt att sova länge på morgonen, så därför går jag hellre upp ”i tid” och sover sen en stund mitt på dagen. Känner mig som en tant då jag skriver de, men så är de – jag sover ofta middag.

  Härligt med tulpaner. Jag längtar inte till våren, den kan vi hoppa över tycker jag, men jag längtar till försommaren eller sen sommaren. Härligt med lagom med värme! Vi får hålla tummarna för att den kommer fort till oss i år! kram

Kommentarer är stängda.