Allmänt

Storhandlingslista – och oväntat hundbad…

loxynatt2

 

God kväll på er alla!

 

Det blev en alldeles för sen kväll för mig här, särskilt med tanke på att jag inte sovit något på över ett dygn. Jag har försökt att vila lite då och då under dagen när jag varit för snurrig, men jag har inte fått somna så nu håller jag alla tummar och tår jag har för att jag får göra det i natt. I morgon vill jag helst vara lite piggare än jag har varit idag.

 

Håkan kommer hem från Såtenäs vid halv tio-tiden och då sticker vi iväg direkt till Maxi Stormarknad och handlar. Jag fick skrivet den där handlingslistan till slut, men jag var inte klar med den förän runt 23.30 ikväll. 😛 Typiskt mig att dra ut på det så jag får sitta sent inpå natten och skriva när jag har haft hela dagen på mig. *s* Men nu är den klar i allafall, och med tanke på hur den ser ut, så lär jag behöva vara lite utvilad i morgon eftersom jag kommer att få tillbringa en bra stund i mataffären. Sedan är det ju alltid så att vissa saker har dom ju inte på alla ställen heller, och just de sakerna är såna som jag bara absolut vill ha eller behöver. Nu har vi ju valt att göra storhandlingen på Maxi, för dom har bra varor och jag tycker om den affären. Men min favoritleverpastej finns bara på Willy’s så dit måste vi och köpa den. Där finns också den sortens kattsand som vi använder, så det passar man ju på att ta samtidigt. Men sen måste vi förbi nya Lidl en sväng också, för det är det enda stället som i allafall jag har hittat såna där jättestora jumbo-pommes frites. Hur goda som helst, så dom måste vi ha. *s* Och sen ska vi en sväng till City Stormarknad, för där har dom världens bästa fiskaffär, och vi ska ha färsk strömming att lägga in i morgon. Och till sist brukar vi alltid köpa skurmedel och tvättmedel på Ö&B, eftersom exakt samma varor kostar typ en tredjedel så mycket där som på Maxi, och ska man ha mycket så blir det faktiskt en hel del. Som tur är så ligger de flesta av de här andra butikerna i närheten av varandra, annars hade vi nog gått back på bensinkostnaden i stället. Haha! Fast det är ju dock inte bara priserna som är orsaken, utan just att det vi vill ha inte finns på Maxi. Himla krångel det där. 😉

 

Jaja, hur som helst så är det så min morgondag ser ut. Nu hoppas jag bara att jag får sova  i natt så jag slipper gå runt som en zombie i butiken i morgon.
Lilleman sover redan som en stock här bredvid mig i soffan. Han är nog fortfarande tjurig på mig för att jag stoppade honom i badkaret när vi kom in ifrån sista turen. Men roar man sig med att rulla sig i massa äckelpäckel och riktigt gnugga in snusket i pälsen så får man skylla sig själv. 😛 Jag ville knappt ta i honom, han luktade inte bara – han stank! *s*

Men nu är han ren och väldoftande igen – och sur i och för sig, men det tar jag mer än gärna. Hehe! Så nu ska jag ta med mig min tjurskalle in i sängen och försöka få mig lite sömn. Hoppas ni haft en bra dag och en mysig kväll alla!

På återseende i morgon!

 

Inte från ikväll, men lika tjurig – och lika söt. 😀

 

lilleman-badar1

 

lilleman-badar2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Jag gillar också Maxi, och köpte förut alltid den stora sken med Tulip danska leverpastejen, men nu köper vi danska GÖL på Coop… ha en bra dag med handlingen!

    Lilleman är söt i frotté:)

Kommentarer är stängda.