Allmänt

God fredagsmorgon! :-D

breakfast11

 

God morgon på er alla!

 

Nu har min mor gått hem efter en natt på vår soffa. 🙂 Det passar bäst att hon sover över när hon har varit här som hundvakt tycker jag, och jag inte kommer hem förän vid halvtio på kvällen.

Men som sagt, nu har hon gått, för att först lämna Elliot på trimmet och sedan åka till Hem & trädgårsmässan på Åhaga. Jag hade gärna gått på den också, men just nu finns det annat som intresserar mig mer och jag har en annan mässa att se fram emot i stället. Men för er som inte kände till det, så är det alltså mässa på Åhaga idag. 🙂

 

Själv ska jag greja lite i nagelhörnan här hemma idag, och sen är det nagelskolan ikväll igen. Igår var jag riktigt trött så den här dagen ska jag vila lite mer så jag inte är så utpumpad under kvällen. Fast å andra sidan så gjorde jag ju inga större ansträngningar igår heller, så tröttheten kom nog inte av ansträngningar utan av sömnbrist.

 

Från det ena till det andra så skulle jag behöva komma iväg till min läkare idag egentligen. Jag har sjukt ont i vänstra örat, det är svullet och jag är helt lomhörd, så något är riktigt fel där. Jag har haft nån typ av hörselgångsinflammation där tidigare, och det här påminner en hel del om den gången. Och i så fall kommer jag behöva örondroppar, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag ska ändå vara hos läkaren på en kontroll på tisdag, så jag kanske kan vänta tills dess.

 

Nu ska jag i allafall vänta in min gubbe som snart borde vara hemma från jobbet och sen får vi se vad jag bestämmer mig för. Ha en jättefin fredag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...