Allmänt

Sommar-rea på H&M!

hmrea1

 

Jag vill SHOPPA!

 

Jag funderar på om jag inte ska ta en sväng till H&M och lite andra ställen nu i dagarna. Det pågår tydligen en helt galen sommar-rea där, enligt min syster, som precis varit där och köpt både klänning och skor för typ ingenting alls. Ja, nästan då.. *s*

Jag kollade igenom H&M’s webbutik, men jag hittade inte sådär jättemycket saker där, eller i varjefall inte så mycket som jag fastnade för på bild. Jag vill ner till butiken och kolla där. Men några grejer hittade jag dock, mest bekväma vardagskläder. Och jag skulle verkligen behöva lite nytt nu. Klänningarna här ovan skulle jag verkligen velat haft nu de här heta dagarna. Och även shortsen som jag tycker var jättesöta! 😀 Cardiganen däremot passar ju i princip året runt, förutom nu när det har varit så varmt. *s*

 

hmrea2

 

Jeans är verkligen ett måste! Mina favvojeans sprack nämligen i baken på utställningen i helgen..haha! Det var en himla tur att jag hade en lång skjorta som jag kunde knyta upp och ha hängande över, annars hade jag nog visat mer än jag borde. *s*
De här två paren, lite olika både i färg och modell, och skulle verkligen vara välkomna i min garderob nu. 🙂

 

Toppar kan man aldrig ha för många av, i varjefall inte jag. Och jag skulle vilja ha några olika nya, både enkla t-shirts, kortärmade blusar och jumprar i lite olika färger och mönster. Munkjackan flyttar definitivt hem till mig så fort som möjligt, men egentligen ska jag ha en vit eftersom jag planerar att trycka Hräsvelgmärket på ytterligare en tröja. Den här finns i vitt också, och eftersom priset är så bra så lutar det åt att det blir två. 😀

 

Sist – men definitivt inte minst – hur 17 ska man kunna välja färg på dessa skorna??

Dom är ju sjukt snygga båda två! Och rosa är ju såklart lite roligare nu på sommaren men svarta går ju till allt. Men jag köper ju alltid svarta skor, för att ”dom går till allt”. Man kanske skulle låta bli att tänka så för en gångs skull och köpa ett par skor som man kanske bara kan ha till vissa saker, men som är desto snyggare till just det, i stället för att bara tänka praktiskt?

Men dom svarta är ju så himla snygga också…

 

*suck*

 

😛

 

Nu ska jag borsta potatis till middagen. =))

 

Alla plagg här ovan hittar du på H&M Shop Online.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...