Allmänt

Fredagsmyskväll… :-)

good-night-1075_107397043

Hej hopp därute alla!

Hoppas ni har haft en fin dag! 🙂 Det har ju varit helt ljuvligt väder idag, och jag har tagit vara på dagen genom att pyssla i trädgården. Gräsmattan är klippt och så har jag kämpat en stund med trimmern också, men vi måste köpa en ny sådan. Jag blir galen när det där förbaskade snöret går av hela tiden. Lite hann jag dock få bort i allafall. 😀

På eftermiddagen var hjärtat iväg på en mc-tur med några av kompisarna men själv stannade jag hemma och bakade äppelpaj i stället. *s* Vi fick en stor påse med söta goda äpplen av mamma som hon plockat ute hos min moster och idag hamnade några av dem i en paj tillsammans med min sjukt goda hemlagade vaniljsås. Vi skulle egentligen haft helt andra saker på fredagsmysbordet, men eftersom min käre make glömde mobilen hemma så kunde jag inte skicka shoppinglistan till honom. Undra just om det var medvetet…? Hehe! 😛

honda1a

Jag köpte i allafall värsta coola grejen till maken på Ebay idag. 😀 En motorcykelmodell, en Honda 500 – precis en sådan som hjärtat hade för massor av år sedan och som han håller på att renovera i garaget nu. 😀 Den skickas ifrån England så det tar lite tid men den är värd att vänta på. =))

Nu ska jag i allafall krypa i säng och hålla tummarna för att jag får sova. I morgon bitti klockan åtta ska vi sitta i bilen på väg till Skara, för att hälsa på hos Håkans dotter och sambo. Gubbarna ska skyffla grus men Maria och jag ska iväg till travbanan och kika på en av deras travhästar, vilket lät betydligt roligare än att gräva. 😛 Ska bli riktigt roligt att komma till stallet och kika runt lite. 😀

Ha nu en kanonfin fredagskväll alla, vad ni nu har för er, och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...