Allmänt

Midsommarnatt…

nattabild1

 

….fast det är ju inte mycket man ser förstås… 😉 Bara tomma, nattbelysta gator genom grenverket…

Men det är ganska livat i huset i natt. Först nu runt tre-tiden börjar det lugna ner sig. Det enda man hör är de där tidiga ”hemkommarna”, dom som inte är ute och firar midsommar till halv sex på morgonen, utan ”redan” nu sitter och går igenom kvällens händelser med varandra eller med yrvakna kompisen som stannade hemma, i telefon. 😉

Själv har jag ju varit hemma, och dagen har varit mer än intensiv, kan jag ju säga. *s* Saphira har ju varit här… 😀 Och idag har hon verkligen varit i sitt esse och fullkomligt överträffat sig själv i påhitt och bus. Hehe!

Det har tre andra gjort också. Jag är fullkomligt övertygad om att Loxy, Elliot och Boss kommer att vara näst intill medvetslösa ett par dar framöver nu. 😛

Medvetslös är även jag, och jag vet inte hur många gånger jag har slocknat framför datorn medans jag försökt skriva de här få raderna. Och naturligtvis har jag brunnit av mitt i en mening med fingrarna på tangentbordet varenda gång, vilket resulterat i typ 487  i´n, k´n, tomma mellanslag x 15 rader eller liknande med jämna mellanrum.. *skratt*

 

Så varför sitter jag här och tvingar mig själv vaken då?
Tja, helt enkelt därför att så fort jag kommer in i sängen så är jag absolut klarvaken och det sista jag gör då är att somna. Jag fattar det inte, så som jag har hållt igång idag..?

 

Jaja, hur som helst – nu har jag i allafall suttit uppe en stund, både med datorn och med n tidning på balkongen, för att trötta ut mig själv ytterligare. Så nu ska jag göra ett nytt försök att få mig lite nattsömn. I sängen! 😉

 

Hoppas i allafall att ni har haft en mysig midsommarafton alla, och att vädret inte varit allför odrägligt. 🙂

På återseende i  morgon – då med foton från vår lilla familjemiddag här hemma. =))

 

midsommar5

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Köpa ny sängmadrass och kudde, prova värmefilt och varma sockar? jag läste en artikel som skrev att kroppen somnar lättare när den är varm och särskilt fötterna får inte vara för kalla.. provat insomningstablett, varm mjölk…?

    Hoppas det blir bättre för dig, det är jättejobbigt att inte få sova ordentligt, kram!

Kommentarer är stängda.