Allmänt

Storhandlat på Willy’s!

storhandlat1

Jisses, vilken slit!!

Nu är jag äntligen klar med storhandlingen. Inte nog med att jag har dragit omkring med kundvagnen (den där som alltid ska åt motsatt håll) i 1 1/2 timme därinne på Willy’s. Det har tagit exakt lika lång tid att ta hand om maten här hemma. Det är ju liksom inte bara att slänga in den i kyl- och frys och så färdig med det. Nej, här ska det planeras noga. Vad används mest, och ska således stå längst fram? Vad ska vi frysa och vad ska vi behålla framme? Hur stora ”portioner” ska vi frysa? Oj då! Vi hade visst inte så mycket plats i vår lilla frys. Får nog möblera om i den… IGEN!

Jag köpte några kartonger med kakor idag igen. Det har jag inte gjort på länge nu, för jag får spader på Håkan som inte kan låta bli kakburken. Ungefär 2-3 dagar efter införskaffandet när jag tar fram burken till eftermiddagskaffet så är den idiottom!

”Va…?” säger Håkan. ”Men jag har ju bara tagit ett par stycken…” Jomenvisst!

Nu är jag på jakt efter de där glasburkarna som man vanligtvis brukar använda till sylt och liknande, med nån slags metallkonstruktion som man spänner fast locket med. Det skulle vara en perfekt kakburk här hemma hos oss. Jag tror nämligen att man kan sätta fast ett hänglås på dom. smiley

Håkan är iväg och hämtar mamma på Knalleland nu, hon har köpt en gräsklippare och några säckar jord till sina trädgårdsrabatter idag, och det var väl lite bökigt att ta dem på bussen. *s* Men själv tänker jag gå och lägga mig och vila en stund. Lilleman ska få några nya leksaker som jag köpte till honom på MyOne idag, och en jättestort hundkex som kommer få honom att tro att jag har blivit helknäpp. Hehe! Ser fram emot att se hur han reagerar när han får det. 🙂

Ses lite senare, må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...