Djur

Gowlaz – Frisegårdens arabhingst

gowlaz2Jag hittade några foton i datorn som jag har tagit tidigare, på Gowlaz, min systers & svågers arabhingst och pappa till den senaste lilla skönheten Poltergeist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gowlaz3

Gowlaz hade en helt annan färg när han var yngre. Han har ljusnat och blivit skimmel med åren. Men han är ännu ljusare idag än vad han är på de här bilderna. Jag tror inte han är så mycket flugskimmel längre, men jag skäms för att erkänna att det var alldeles för längesen jag såg honom för att veta säkert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gowlaz4

Det finns några fantastiska foton på honom när han var mörk, nästan nougatfärgad, men dom är inte mina tyvärr. Om min syster köper dem så kan jag förmodligen visa dem här sen. Det är en otrolig skillnad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gowlaz1

Nu har inte jag han korrekta namn i huvudet, med alla ox’n och allt vad nu araber har i sin stamtavla. *s* Men kanske min syster vill slänga in hans uppgifter i en kommentar för den som är intresserad. En mycket vacker hingst, i varjefall. Och med ett mycket fint lynne. Jag ser verkligen fram emot att se hur lilla Poltergeist utvecklas, även om jag har sett andra föl efter Gowlas. Det är något speciellt med den här senaste lilla herren. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...