Allmänt

Lilla badnymfen… ;-)

badnymf1

Jag hade egentligen planer på en hel del olika blogginlägg idag, men i stället har bloggen stått helt stilla. Jag har nämligen haft finbesök av en liten badnymf idag, som brukar tycka om att komma upp och låna vårt badkar… smiley

badnymf2

…och det kan jag förstå. smiley Det där badkaret är rymligt och roligt nog för en vuxen, så hur kul är det inte då för en liten fyra-åring som nästan kan simma runt i det. *s* Själv måste jag erkänna att jag inte alls badar lika mycket som jag var övertygad om att jag skulle göra när jag flyttade in här, men det beror helt enkelt på att det tar år och dag att fylla det här jättekaret. Och när man väl har fyllt det så hinner man knappt lägga sig till ro förän vattnet börjar kallna och hela proceduren börjar på nytt. Och så där håller det på fram tills att man tröttnar och bestämmer sig för att tömma karet, vilket i sin tur tar ännu längre tid. Alla dessa omständiga saker runtomkring gör att jag oftast inte orkar starta den där jätteapparaten det är att ta sig ett bad. Men ibland under kalla vinterdagar så är det skönt att ha det här badkaret förstås – om man kommer på nångång på förmiddagen att man vill bada fram emot kvällen… smiley *s*

badnymf3

Evelyn har däremot hur mycket tålamod som helst. smiley Och ungar verkar ju inte ha några anlag för att frysa för dom kan ju ligga i vattnet hur länge som helst och leka. Man kanske skulle köpa sig ett gäng gummiankor…? *s*

Efter badet hjälpte Evve mig att baka Mockarutor, Chokladrutor, Kärleksmums eller vad man nu vill kalla det (kärt barn har många namn) och efter troget väntande på att kakan skulle svalna så kvällsfikade vi här innan det var dags för lilltjejen att gå hem och sova och hon var så övertrött att hon höll på att ta livet av oss här hemma. *skratt*

Så – jag har haft en mycket livad eftermiddag och kväll. Nu ska jag ut med Loxy en tur och sen ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund och ringa min sambo som är på Såtenäs i kväll. Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende – om inte i kväll så i morgon bitti.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...