Vardagsbetraktelser

Sötaste prinsessan 4 år!

evveprincess1

Världens sötaste lilla prinsessa har fyllt 4 år i helgen! Grattis lilla Evelyn! smiley Tyvärr var jag inte med på hennes kalas som gick av stapeln hos hennes mormor, men det kommer att bli ännu en liten tillställning hemma hos pappa såklart och då kommer vi att vara på plats. Men fin tårta och lite roliga barnkalas-cupcakes hade jag tänkt. smiley Men farmor passade förstås på att fota henne när hon kom ifrån kalaset och när hon plockade upp sina presenter där hemma plus lite annat, och de fotona fick jag idag. =))

evveprincess2

Massa roliga presenter och grattiskort! smiley Jag har även hört ”ryktas” att hon fick en ljuvlig liten dockvagn med skötväska och allt som hör till, plus en stor docka i äldre stil som jag tänkte kika på när jag ska dit i morgon. =))

evveprincess3

 

evveprincess4

 

En riktig höjdare att få vara med farmor och steka sina egna små köttbullar. smiley

 

evveprincess5

 

Man blir trött av att fylla år… smiley

Fler foton kommer förstås efter nästa kalas. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...