Vardagsbetraktelser

Liten snabbrapport innan sängdags.. :)

harno6God kväll alla! Det har inte blivit riktigt så mycket bloggande som jag trodde, speciellt inte det sista dygnet. Men det har sina skäl. För det första har jag faktiskt inte haft så mycket tid över. Vi har farit runt en hel del och haft gäster här hemma så det har liksom inte varit riktigt läge att sitta vid datorn om man säger så. Men i går kväll var vi hemma hos några nära vänner till Håkans föräldrar – ett par riktigt härliga människor! smiley Där bjöds det på drinkar och allt hade varit supertrevligt om det inte varit för att jag höll på att frysa ihjäl. *s* Jag lindades in i en filt, men med regnet ösandes ner utanför och vinden vinande in på den öppna verandan, så hjälpte det föga, så jag var ganska genomfrusen när vi kom hem och slockande direkt. För att vakna nån gång vid 4 och konstatera att jag åkt på magsjuka. Så – där är orsaken till bloggtystnaden i dag. Jag har helt enkelt inte orkat göra så mycket, utan mest legat och kurerat mig. Så himla typiskt när man är iväg så här.

Men nu börjar jag må en smula bättre i allafall, tack o lov. I eftermiddag och kväll har vi varit ute hos Håkans bror i Hästviken, ett helt underbart ställe, och jag har tagit mängder med foton. Men jag har inte hunnit ladda upp dem till datorn ännu, så de kommer senare. En riktigt trevlig kväll blev det i allafall, trots magknip. Men nu ska jag krypa i säng och hoppas på att jag är okej i morgon. Hoppas ni har haft en fin dag alla, och på återseende. Nattinatt alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...