Allmänt

Gårdagen…

middag16

 

Jag upptäckte att jag inte tog så många foton igår när Nicole var här. Vi hade fullt upp med att prata om alla miljoner saker som hänt sen dom åkte till Danmark. *s*

Men innan hon dök upp, så var mamsen här på middag, och då drog jag av ett par bilder. 🙂 Här ovan sitter hon vid fikabordet dock. Men vi åt en av mina – och mammas – absoluta favoriträtter igår, nämligen grönsaksbiffar med tillbehör.

 

middag23

 

Grönsaksbiffar med färskpotatis, blandade kokta grönsaker, lite rataouille och karl johansvampsås. 😀

 

Efter middagen blev det kaffe och kaka förstås. 😉 Och jag upptäckte att jag hade lyckats få ihop de klassiska ”7 sorterna” på kakfatet. 😛

 

middag32

 

Sen kom Nicole och då blev det fika igen. Jag drack nog alldeles för mycket kaffe igår tror jag. Mamma påpekade det redan under min tredje kopp, men kaxig och ”vuxen” som man är så tyckte jag förstås att jag hade full koll. En timme senare med magknip fick jag bara inse att ”mamma har alltid rätt”. *s*

 

Nicole hade köpt presenter till oss i Danmark och Håkan & jag fick ett jättefint set med glasvas och ljusstake i grönt till vårt gröna vardagsrum. Jag skulle ha fotat detta tidigare på dagen, för det var ännu finare när solstrålarna lös genom glaset och färgade bordet grönt. Men här är dom i allafall. 🙂 Jag har satt i en konstgjord lilja i vasen tills vidare, men den ska bytas ut mot en riktig blomma sen.

 

present11

 

Tack sötaste syster för presenten! Det passade helt perfekt med våra gröna saker i vardagsrummet! 😀

 

Nicole och mamma med vovvar var kvar ända till 20-tiden på kvällen, och sen var jag helt slut. Så det blev inte mycket mer gjort för mig den dagen.
Idag har jag dock hunnit med både dammsugning, golvskurning och en hel del annat pyssel och städande. Nu ska jag fortsätta med disk, badrumsskurning och sängklädesbytning. Storstädardag idag. 😛

 

Regnet fullkomligt vräker ner, så att önska en underbar dag känns nästan lite ironiskt. Hehe!

Men må så gott alla, i allafall! 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. varför bjöd du inte in oss på fikat?! (skratt)… de såg ju VÄLDIGT gott ut, med alla olika kakor å annat. mums!

  Här lyser solen idag… lite moln är det på himmlen. Vi har precis varit ut på en promenad, tagit bilder som jag ska lägga ut på bloggen senare idag. För just nu väntar vi på min kära sambo som ska komma hem för att äta lunch med oss. kram

 2. säger:

  Hej!
  Tack snälla för raderna i min gästbok! Roligt att du gillar bloggen!

  Här var det oxå mycket roligt att läsa och titta på, så jag återkommer då jag har mer tid och inte sitter på lunchen som jag gör nu ;o)!

  Ha en bra dag!
  Kram, Jessica.

 3. 1. Bjuda mig på fika och mat kanske?=D hihi MUMS! Du verkar ju sååå duktig på mat och bak:D Blir ju frestad här på andra sidan skärmen;)
  2. Haha va roligt med ”mamma har alltid rätt” dock inte kul att du fick magknip men kan tänka mig att du var tvungen att smila lite mitt i allt det onda just för att ”mamma har alltid rätt” 🙂
  3. Suuperfina presenter ni fick:D
  4. Kram på dig!

Kommentarer är stängda.