Allmänt Djur

God morgon denna regniga dag..

bossis1

 

God morgon på er alla!

 

Jaha, då har första kvällen, natten och morgonen utan Boss förflutit. Och det har verkligen varit tomt efter den lilla skvätten. Men samtidigt känns det ju otroligt skönt att han har fått komma hem till sitt eget hem och sin egen matte nu. Och att han var glad när hon dök upp var ju knappast något man behövde tvivla på. 😛

 

Boss är en glad liten skit och brukar hälsa en helt översvallande när man har varit borta en stund – typ 5 minuter i tvättstugan… *s* Men den hälsningen Nicole fick igår låg ganska många nivåer högre. *skratt*

Jag hann inte fota de första minuternas hysteri..haha..men sen hämtade jag kameran. 😀

 

boss-matte1

 

boss-matte2

 

boss-matte3

 

boss-matte4

 

Lilla glada killen! 😀 Och glad syster, som gått och oroat sig för att Boss bara skulle skälla ut henne när hon kom. 😉 Vi har alla undrat lite hur han skulle reagera, eftersom Nicole inte haft honom så länge, och sedan tvingats vara iväg i tre veckor. Men hundar är trognare än så. 🙂
Nu läste jag på hennes blogg i morse att allt är precis som vanligt därhemma, och jag gissar att hon inte släppte Bossisen många sekunder under kvällen. 😀 Nu väntar jag bara på lite foton där hemifrån. Man fäster sig verkligen helt otroligt vid dom små liven, så jag är glad att jag kan träffa honom precis när jag vill. Lilla gosekillen!

 

Men nu ska jag fixa lite här hemma, jag sov alldeles för länge idag. Men jag återkommer om en stund, med foton från eftermiddagen, och på den fina presenten vi fick av min syster. 😀

 

Ha en jättefin dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  En sådan söt vovve!! Den får en puss på nosen.
  Strax ska jag ut med vovven i det tråkiga vädret. Det lockar inte alls.

 2. Hej:)
  Vilken underbart söt bild på Boss högst upp:) Han ser riktigt nyvaken och mysi-pysi ut:) Och vilka glädje-kärleks bilder på Nicole och Boss:) Fick mig att sakna min älskling Bompe<333
  Ha det bra du med:)
  Kramis<3

Kommentarer är stängda.