Allmänt

Hello Kitty hundtröjor

hello-kitty-hundjumper1Jag äääälskar Hello Kitty! smiley Men oftast är ju hundkläderna så himla dyra. Nu har jag dock fått ett erbjudande att sambeställa dom här toksöta tröjorna idiotbilligt, och det hoppar man ju på förstås. Och i vanlig ordning kunde jag ju inte välja färg, så det får bli en av varje. Men faktum är att priset för två är billigare än en halv tröja här hemma, så det var inte så mycket att fundera på. smiley Väntar bara på besked om frakt osv. Anna? smiley

Loxy kommer att bli såå himla söt i en luvtröja med små öron. *Skratt* Helt perfekt för kalla vårkvällar. smiley

Nu ska jag hem till min mor och fika, och låta Loxy springa lös och busa med Elliot i hennes trädgård en stund. Det kommer han att älska! Det är ljuvligt väder ute, kallt, men strålande solsken. Får se om jag lyckas fånga skottspolarna på någon härlig vårbild.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...