pyssel12

Hej hopp i lingonskogen alla! 🙂

Hoppar in en liten snabbis innan det är dags att placera sig vid nagelbordet igen. Jag har haft en franspåfyllning här på förmiddagen och sen fick jag några timmar över, vilka jag ägnade åt att umgås en stund med mamsen. Men nu är det snart dags för jobb igen. Igår var jag en sväng nere på Netto igen och inhandlade lite nya småprylar. Netto är roligt tycker jag. 😀 Ibland finns där bara skräp, men då och då kan man hitta riktiga guldkorn där inne. Jag tror att dom får in nya varor på måndagar så det gäller att vara där i tid för att inte allt ska vara slut.

Igår blev det i allafall lite pysselgrejer som jag ska använda till att dekorera dels till mitt silverkakfat, dels den framtida adventslådan med blockljus som jag tänkte göra i år. 🙂 Det blir nog fint med lite mossa, kottar och så söta pärlnålar lite här och där. Ni får se när det är klart. 🙂

***

formar1

***

Dessutom kom mina nya cupcakesformar på posten idag. Supersnabb leverans måste jag säga! Det gillar vi! 😀 Jag beställde dem i från inreda.com, två paket med 24 formar i varje. Nu ska här bakas cupcakes igen! =))

Men nu ska jag tända lite ljus och starta upp nagelrummet.

Ha en jättefin eftermiddag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th oktober 2012
Filled Under: Pyssel & handarbete