Allmänt

Städa, städa varje fredag…

loxymyspys1Nu är vi klara med Loxy’s egna hundkex och har även hunnit vila lite middag. Så då var det dags för fredagstädningen. Jag har jordens sämsta minne, så jag har knåpat ihop ett litet städschema och satt upp på insidan av skafferidörren. En liten lathund…haha! Men väldigt praktiskt. Jag vet att vissa tycker det är sjukt onödigt och menar på att, det ser man väl ändå, om det behövs städas. Ja, må så vara för vissa, men inte för mig. Jag kan lätt ha så mycket annat i tankarna att jag bara kliver rakt över prylar på golvet eller totalmissar rinnande kaffefläckar på skåpsdörren under bryggaren. Sån är jag, liksom.. smiley *skratt* Men jag har nog sett att Håkan har kikat lite i skafferiet också, trots att han är den mest ordningsamma jag känner.

Men nu ska jag sätta igång. Ikväll kommer Helén och Jari hit på lite trivselkväll och vi ska beställa hem lite gott käk ifrån en pastarestaurang.

Gissa vem som kommer bli gladast när ”tant” Helén kommer? *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...