Vardagsbetraktelser

Fredagskväll med goda vänner!

fika11

Ikväll runt 19-tiden dök Helén & Jari upp här, till Loxy´s hysteriska glädje. *skratt* Som vi hade bestämt innan, så hade dom beställt och plockat upp mat på vägen ifrån en pastarestaurang här i stan. Grymt god mat! Men ikväll blev vi en smula konfunderade. Först biter Håkan i något hårt i sin kycklingpasta som vi inte kunde identifiera som något annat än nån slags hårdplast, även om vi inte var riktigt säkra. Men sen får även Jari en bit i sin mat, och den här biten var större, så det var helt uppenbart att det var nån slags plast. Så trots att maten var jättegod som vanligt, så åt man ganska försiktigt fortsättningsvis och den där riktiga njutningen hade väl försvunnit en hel del. Efter maten ringde vi ner till restaurangen, och dom bad oss komma in med plastbitarna i morgon. Vi får väl se vad chefen har sagt. smiley

fika21

 

Efter maten satte vi på kaffet och jag upptäckte till min stora fasa att jag inte hade nåt kaffebröd! Hehe! Så farligt var det inte, men jag snodde i allafall ihop en sats med muffins, så för första gången fick Jari och Helén äta helt odekorerade vanliga muffins hos oss. *skratt* Men det gick bra det med. smiley Loxy var förstås där Helén var, ungefär hela tiden. *s* Och självklart hos Jari, särskilt när han hade en muffin i handen. smiley Mamma var också här, men av någon anledning så fanns hon inte med på ett enda foto, förutom i bakgrunden här ovan. Jag tror inte hon ville vara med på bild ikväll. smiley

 

 

 

 

fika3

 

Så kollade vi på Let´s Dance, småsnackade om en massa och sprutade Loxy´s öron. *s* Det gick en smula bättre här hemma än hos veterinären, kan man ju säga. smiley Och så somnade han gott i ”tant” Heléns knä. Han är verkligen alldeles tokig i henne. smiley

Nu ska jag kika lite på tv med Håkan innan det är sängdags. Jag vet inte riktigt vad det är han tittar på, men det låter som en hel del action där ute i vardagsrummet. *s* Hoppas ni har haft en lika mysig fredagskväll som vi haft.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...