Vardagsbetraktelser

Mysig lördagsfika med vännerna

kladdkakefika1

Fikamys vid köksbordet. 🙂 Tyvärr kom inte Tuija med som vi hade hoppats, men jag har full förståelse. smiley Hon skulle hem och baka och jag känner också en viss panik över julbaket som hänger över mig. *s* Men Jari, Helén och Stefan har varit här och hälsat på idag och det har varit en riktigt mysig lördag. 🙂

kladdkakefika2

Efter fikat var det folkstockning i vårat lilla datarum när prylar från Chicago Harley skulle sambeställas. smiley Loxy var förstås med och fjäskade överallt – kikar ni noga så ser ni honom på golvet framför Stefan. *s* Men annars fick vi faktiskt vara ifred för honom under fikastunden, för hans älskade ”tant” Helén hade med sig ett fyllt chokladtuggben till honom, och det kunde han ju inte lämna, med risk för att nån av loppsäckarna kom åt det. *s* Jag fick aldrig något kort på det, men jag kan försäkra er om att det tuggades bra – jag satte mig nämligen på ett slemmigt stycke tugghud senare i soffan… smiley Hehe!

Nu ska vi ta en liten eftermiddagsvila här innan det är dags att laga middag. Hoppas ni har haft en fin lördag. Ses igen lite senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...