Vardagsbetraktelser

Vår Valborgsmiddag i bilder

valborgkollage4

I går var vi alltså hemma hos Helén och Jari på en helt underbar valborgsmiddag. För en gångs skull tog jag inte 100-tals foton, utan bara några få, som jag i stället hinner få ut här innan det är dags för nästa valborg. *s*

Helén skär upp steken som hade en lååång historia bakom sig. Vi åt den med andakt, kan jag säga. *skratt*”

valborgkollage3

Det färdigdukade bordet. Det var en stek med svålen kvar, och jag som egentligen är helt allergisk mot fett i vanliga fall, hade nog gärna ätit upp varenda bit, om det inte vore för att jag förmodligen inte haft en enda tand kvar då. *s*

valborgkollage1

Trivsel runt bordet. Jag har varit förutseende nog att placera korten i ett sådant läge att man inte ser min odrägliga hund som står och tigger vid Heléns fötter. Haha! Men det är Loxy som Helén är så uppmärksam på, på sista kortet. Men han fick också en tallrik när vi ätit klart, med massa godsaker som han förmodligen aldrig sett maken till. Håkan och jag blev definitivt satta på undantag resten av kvällen. *s*

valborgkollage2

Den underbara efterrätten! Hallonmoussé med krossad dajm och hallon till. Jag borde ha lagt mer vikt vid skeden ovanför tallriken, för jag hade ätit alldeles för mycket till middagen för att orka med det jag egentligen ville äta. Hehe!

Tusen tack Helén & Jari, för en jättemysig kväll och en fantastisk middag! Nästa gång är det vår tur, och då får det väl bli pannbiff eller vad säger du, Helén? smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...