Allmänt

Rosa skor till sommaren

rosa-skor1

Jag har hittat dom mest ljuvliga skor, alla i olika nyanser av rosa, på JIFashion4You, som naturligtvis har massor av snygga skor även i andra färger. Men jag har valt ut några rosa favoriter, och står återigen inför det svåra valet, vilken av dem? *I-landsproblem..?* smiley

Av dessa fyra lutar det ganska starkt åt dem överst till höger, men även de med detaljer i transparent plast tycker jag är himla läckra. De andra två är mer ordinära pumps men å andra sidan en sko som funkar vid de flesta tillfällen. De två modellerna ligger på 495:-/paret. De med plastdetaljer kostar 645:- och de med band och rosett 675:-.

rosa-skor2

Ytterligare två favoriter. Nätta sandaletter som är så himla snyggt till solbrända sommarben och målade tånaglar. smiley Jag tycker om bägge paren. De till vänster, 595:-, har de här tunna remmarna som jag tycker väldigt mycket om, men å andra sidan gillar jag slingback-modellen på de till höger, 655:-.

rosa-skor3

Dessa är lite ”snällare” i modellen, men även dessa är skor som jag tycker funkar i de flesta lägen. Möjligtvis med undantag av våra Harley-Davidsonturer. smiley Jag tycker om den lite gammalmodiga stilen blandad med lite tuffare lack på skorna till vänster, 665:-, och den romantiska modellen med rosett på de till höger, 645:-.

rosa-skor4

De här skorna till vänster är nog en klassiker i bloggvärlden vid det här laget. smiley De har lottats ut i olika färger på ett antal bloggar vid ett antal tillfällen under vintern och våren, och jag ska ärligt erkänna att jag har gjort mitt bästa för att leta upp dessa tävlingar, för jag bara älskar dessa skor. Jag är även väldigt förtjust i de vita, men de rosa är ju bara så romantiska och ”västern-saloon-sångerska”-aktiga. smiley Nu tänker jag inse faktum att jag inte har tur i tävlingar och klicka hem ett par i stället. *s* Du hittar dem för 620:- på JIFashion4You. Den andra modellen påminner lite om den rosa-vita på föregående bild, men här är vristremmen lite kraftigare bland annat. Jag tycker dom ser otroligt bekväma ut, bortsett ifrån den rent estetiska sidan då förstås. 665:-/paret.

Samtliga skor kommer ifrån JIFashion4You.se

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...