Allmänt

Trevlig Valborgsmässoafton!

valborg1

Nu tar jag en liten paus ifrån hemsidor och grafik, det är snart dags att belamra badrummet för en stund och göra mig i ordning för kvällen. Vi ska, som jag nämnt tidigare, hem till Helén och Jari på valborgsmiddag ikväll och det ska bli så jättemysigt. Får väl se om dom har några fler planer. Ut och titta på valborgsbrasa kanske? smiley

Jag minns valborg när man var yngre, i tonåren sådär. Då var det ju nästan, efter midsommar och nyårsafton, den största festhelgen på hela året. Men nu när jag tänker tillbaka på det, så är det starkaste minnet ifrån alla dessa valborgskvällar mest köld. *s* Visst finns där roliga minnen, men mest av allt minns jag hur förbaskat man frös jämt när man satt ute och grillade nånstans eller vad man nu hittade på.

Vad har du för planer inför kvällen? Brukar du gå/åka iväg och titta på valborgsbrasor?

Nu tänker jag sätta på en kopp eftermiddagste innan det är dags att göra sig lite presentabel. Ha en jättefin kväll i allafall, oavsett vad du nu hittar på. 🙂 Och var rädd om dig därute bland eldar och fyrverkerier.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...