Vardagsbetraktelser

Nyårsafton 2007

newyear071

 

Till sist, efter många om och men, verkar det som om jag äntligen ska lyckas få ut ett inlägg med lite foton ifrån vårt nyårsfirande här hemma, inlett av mig själv och min stiliga, högt älskade lilla kille. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

newyear072

 

Helén, Jari och Anneli, min mamma, dök upp runt 19-tiden på kvällen hemma hos Håkan och mig. Vi hade bestämt oss för att träffas lite tidigare för att laga maten tillsammans, något som oftast är både praktiskt och mysigt. Ibland är ju matlagningen halva nöjet, så varför inte ha även det roliga tillsammans. Efter att ha fixat i ordning och fått in en del av varmrätten i ugnen, så dukade vi tjejer bordet, som denna kvällen gick i färgerna svart och silver. Håkan gjorde i ordning förrätten, som det snart var dags att servera.

 

 

 

newyear073

 

 

 

Lilla familjen..smiley Minus katterna Gizmo, Linus & Sassie + fåglarna Tinky & Legolas

newyear074

 

Fram emot 21.30-tiden satte vi oss till bords. Till förrätt serverade Håkan Löjromstoast med nyskalade räkor, avocado, dill och citron. Jag försökte få fram den där lite mörka, mysiga stämning som var runt bordet, speciellt de små ljuskuberna som stod utspridda på bordet, och som ändrade färg hela tiden, men det blev lite si och så med det. Möjligtvis kan man ana dem lite på det mörkaste fotot. Måste verkligen börja öva mer på kamerans alla funktioner. smiley smiley

Varmrätten bestod utav Chévrégratinerad hel oxfilé med potatisgratäng och en sallad på rucculatsallad, sockerärtor, tomater och rödlök, blandad med en italiensk dressing. Helt underbart gott! smiley

 

newyear075

 

 

 

 

Helén och Jari nyårsmyser i soffan. smiley

 

 

 

 

 

newyear076

 

 

Sedan var det dags för kaffe på maten, tillsammans med den omtalade chokladtårtan. smiley Det är synd att bilderna blir så himla små här på bloggen, och svåra att urskilja detaljer på, för mammas min när jag bar in tårtan var fullkomligt obetalbar. *Skratt*

Egentligen var vi alldeles på tok för mätta för att ge oss på efterrätten redan nu. Men klockan närmade sig midnatt, smiley och efter tolvslaget hade klockan troligen blivit alldeles för mycket för att vi skulle ha lust och ork att börja duka fram igen. Och mätta eller inte; choklad går a l l t i d ner.. smiley smiley

newyear077

 

 

Så slog klockan tolv och vi gick in i det nya året 2008! smiley Vi skålade i champagne, men faktiskt inte i första hand för det nya året. smiley Denna nyårsafton klockan 00.00 förklarade vi nämligen våran nya MC-klubb Hräsvelg officiellt tillkännagiven efter en längre tids planering. Det kommer mer om Hräsvelg längre fram.

 

 

 

newyear078

 

 

Minglar lite i vårat vardagsrum.. smiley

 

 

 

 

newyear079

 

 

Min vackra mamma Annelie kollar in Jari & Helén när dom byter ljus i takkronan.smiley

 

 

 

 

 

 

newyear0710

 

 

När smällarna efter nyårsfyrverkerierna började avta, så satt vi och småpratade o soffan. Mycket gällde det kommande året med Hräsvelg, och planerna inför kommande säsong. Vid det här laget började i varjefall jag bli riktigt trött, och känner jag de andra rätt,s å var det nog likadant där. smiley

 

 

newyear0711

 

 

 

Mina stiliga pojkar! smiley

 

 

 

 

 

 

newyear0712

 

Det var skönt att bara sitta och softa och småprata lite sådär på nattkvisten. Mamma & Elliot bröt upp först, men inte så långt därefter så tackade även Helén och Jari för sig, och började dra sig hemåt.

Personligen tyckte jag att det var en riktigt mysig och lyckad nyårsafton, och det verkar som om alla hade samma åsikt. smiley

Tack Jari, Helén och mamma för jättetrevligt sällskap och en lyckad kväll. Nu är det bara att sätta igång med sommarplaneringen.. smiley smiley

 

 

newyear0713

Ha det gott alla därute, önskar min mamma och jag! smiley

// Indra – lite mammig faktiskt… smiley smiley smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...