Allmänt

Stockholm snart..

stockholm1

Hej hej på er alla!

Det blev en skön sovmorgon för min del idag, även om första delen av natten inte var någon höjdare. Men lite fick jag sova ut i allafall, och nacken känns något lite bättre idag. 😀

Men över till något annat. Nu i helgen skulle jag mer än något annat velat ha varit i Stockholm. Då går nämligen Attitude Stockholm av stapeln – årets största skönhetsmässa! Det hade varit såå himla roligt att åka dit tillsammans med tjejerna från Borås nagelskola. Men det passade tyvärr inte riktigt in i våra planer just nu, så det får bli nästa år.

Däremot har vi pratat om att ta en weekend i Stockholm tillsammans snart, hjärtat och jag. Bo på något mysigt hotell, njuta av vår vackra huvudstad, trevliga restaurangbesök och lite shopping såklart. 😀  Jag är själv helt borta när det gäller att hitta i Stockholm, men Håkan har ju jobbat där så han är väl lite mer orienterad får jag hoppas. 😛 Men när det gäller att hitta någon restaurang i Stockholm som passar både smak och plånbok så kan man ta hjälp av sajten Book a table, som verkar riktigt smart. Där kan man leta upp den typen av restaurang man vill gå på, kolla priser, adress och så vidare. Sedan kan man kolla andra besökares omdömen för att sedan boka bord direkt på nätet. Massor av restauranger har anslutit sig till den här tjänsten, så det fanns allt för alla smaker att välja bland och många har lämnat utförliga omdömen efter sina restaurangbesök. Sånt där tycker jag är superbra, jag kollar alltid andras omdömen om det finns, både när jag köper varor och tjänster.

En sån sida passar i allafall mig helt perfekt som troligtvis skulle hamna på Mc Donalds eller nåt annars, för att jag inte lyckas hitta nåt som ser bra ut. Hehe! Jag är hopplös med det där. Även om det finns hundratals restauranger i en stad så vandrar jag från ställe till ställe för att hitta det där lilla extra, och till slut är jag så trött och hungrig att jag bara tar en hamburgare ändå. 😛

Hur som helst så hoppas jag att vi kan ta vår lilla Stockholmsweekend snart, för det känns som det var ett tag sedan vi var i väg och gjorde nåt mysigt tillsammans, bara vi två. Det har varit mycket jobb och annat måste-göra den här hösten.

Nu ska jag ta och kolla runt lite på nätet efter saker till hemmet. Det ska bli tokkul att börja fixa i ordning övervåningen så att den blir som vi vill och inte som planlösningen vill. 😉

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Hej,

  Vad kul att ni kommer upp till Stockholm, det är så mysigt inne i stan nu när julskyltningarna börjar ta form.

  Jag kan verkligen rekommendera en restaurang om ni gillar fisk (tror att dom har lött också men ärinte helt säker) och det är Stockhoms Fisk på Vasagatan precis brevid central stationen.

  Massor av kramar
  H

Kommentarer är stängda.