Allmänt

Kelsjuka husdjur.. :-)

sassie1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Nu har vi legat och vilat en stund, hela familjen. 🙂 Jag vakande för en bra stund sedan, men jag har haft en mycket kelig katt bredvid huvudkudden, och en mycket kelig hund under täcket, så det var bara att vara snäll matte och ligga kvar och gosa med dem en stund. Men inte mig emot. 😛

 

Nu börjar det bli dags att laga middag här. Jag ska bara dricka upp mitt te först, mitt obligatoriska te som jag alltid måste ha när jag vaknar efter middagsvilan. Vilken vanemänniska man är egentligen. *s* Hur är det med er? Har ni några såna där saker för er som ni bara måste ha eller göra för att allt ska kännas som det ska? För min del är det teét på eftermiddag och kaffet på morgonen som är det allra viktigaste. Eller rättare sagt, kaffestunden på morgonen, med ett korsord eller nåt att läsa. Börjar dagen stressigt och jag inte hinner med den där stunden, så hamnar hela dagen snett på nåt vis. 🙂

 

Jag fick färdigmålat min hylla idag och den är redan dammtorr. Så det tar nog inte så lång tid till innan jag kan sätta upp den på väggen och få lite ordning bland grejerna. =)) Jag målade även en annan liten grej som jag ska visa längre fram när den är klar.

 

Men nu ska jag sätta igång med middagen här. Det blir en snabb variant idag, lövbiff och klyftpotatis. Enkelt men gott!

 

Ha en jättefin kväll alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Te är ett måste när dagen börjar. Mysigt med gosiga djur.

Kommentarer är stängda.