armband2

 

Då var ytterligare ett berlockarmband ihopknåpat. 😀

Det här med pärlande har jag ju hållt på med i flera år, men armband har jag nästan aldrig gjort. Så jag har väl hamnat i nån sorts armbandsmani tror jag. Haha! Men å andra sidan – vem kan ha för mycket armband? 😛

Hur som helst så hade jag faktiskt på mig ett av mina egna armband igår kväll, ett liknande det här, men med enbart vita pärlor, bland annat hjärtformade i två storlekar. Det passade faktiskt riktigt bra till min vita tröja och mina rödvita flugsvampsnaglar. *s*

 

Jag tänkte att jag skulle sätta mig ikväll och knåpa ihop ett armband till, men inte till mig den här gången. Det har ramlat in lite önskemål här och där om ett sånt här armband, och det är ju jättekul förstås. 🙂

 

Samtidigt vill jag gärna tipsa om en jättefin pärlbutik som jag besökte första gången i dag. På Waph Smycken kan man köpa både pärlor, tillbehör och färdiga smycken och där finns mycket vackert att välja bland. Jag har inte beställt något än, men jag har redan sett ut lite olika pärlor som jag gärna skulle ha i min samling. 😀

Kolla även in butikens blogg som skriver om nyheter i butiken, tävlingar och annan information.

 

Nu ska jag återgå till mitt målande. Idag är det min lilla vägghylla som får sig en genomgång. Så fort den har torkat ska den upp på väggen bredvid nagelbordet och fyllas med alla mina nagellack. 😀

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

gelnails5

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Nytt berlockarmband och webtips!”

  1. Anna Says:

    Haha, här är ungarna uppfostrade så att dom måste göra något för få sitt godis. Så dom dansar o sjunger. Dögulligt!

    Hundarna var mindre glada över det hela. F:P

    Hoppas allt är bra med er, KRAM

Posted by Cherlindrea
Dated: 1st november 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Smycken, Tips!, Webben