Mat & Bak Pyssel & handarbete

Cupcakestillbehör!

cupcakesprylar1

YES!! smiley Mina grejer från Kakburken hade kommit idag! Men som avi dock, eftersom paketet var för stort att dela ut. Så mamma & jag tog en promenad ner till spelbutiken som också är kassaservice, tillsammans med vovvarna, för att hämta ut det. Det är alltid lika spännande, eftersom jag med mitt mer eller mindre obefintliga korttidsminne alltid glömmer vad det är jag har beställt. Det är som att få en present av sig själv. Haha!

Paketet innehöll i allafall ett 12-pack hushållsfärger, ett fyra-pack hushållsfärger pastell, 1 burk äggvitepulver så att jag äntligen kan göra min egen kristyr, ett 75-pack med pastellfärgade muffinsformar (rosa, gul & ljusblå), ett 3-pack stjärnformiga utstickare, ett 3-pack hjärtformade utstickare, en burk delad i fem delar med 5 olika sorters strössel (2 sorters blommor, stjärnor, konfetti & fjärilar), och till sist en burk med hjärtformat lite större ”strössel”.

Nu ska jag sätta igång med lite nya grejer! smiley Först och främst ska det bli såå himla kul att göra cupcakes med ”lock” på utav sockerpasta, och kanta med kristyr. Får väl se hur det blir, om första försöket ens är presentabelt. Haha! Men nu har jag blivit klar med fotona på de senaste cupcakes’n jag gjorde, som jag hade med mig i fredags. Kommer bilder snart. smiley

Nu ska det bakas igen!

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...