Mat & Bak

Rosa Cupcakes!

cupcake12

 

Här kommer mina senaste cupcakes. Vad tycker ni om dessa? smiley Jag tyckte dom blev lite för söta i smaken, eller ja..i varje fall glasyren. Jag använde mig utav florsocker med jordgubbssmak och fick ta lite extra florsocker för att få glasyren tillräckligt tjock, så det blev mycket sockersmak på den. Men jordgubbssmaken är ju himmelsk förstås. smiley Sen fyllde jag cupcakes’n med en blandning av philadelpia, vaniljsocker, citronsaft, blåbär & hallon, genom att först hälla i lite muffinssmet på botten av formen, lägga i ca en matsked med philadelphia-blandningen och sen ytterligare lite muffinssmet ovanpå. Det blev sjukt gott! smiley

 

cupcake13

 

Nästa projekt blir något med choklad & kaffesmak som jag har tjatat om ett bra tag nu. *s* Vad det blir för dekoration återstår att se, men jag har ju fått en massa nya roliga saker idag, så jag ska nog lyckas knåpa ihop något. smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...