Allmänt Pyssel & handarbete

En pysseldag med mamsen! :-)

korttillverkning1

 

Hej hej alla!

 

Vilken underbar dag vi fick idag! 😀 Solen strålar från en klarblå himmel. Men det blåser en hel del, så det kyler ganska bra i vinden. Vi har precis varit ute på en prommis med hundarna, mamma och jag, och även om det var urskönt så var man samtidigt lite kylslagen när man kom in.

 

Hur som helst – vi har fått massa gjort idag med inbjudningskorten till bröllopet. 😀 De syns inte så tydligen på korten men det är faktiskt medvetet. 😉 Ni får se dem när de är utskickade till gästerna. =)) Jag blev i allafall riktigt nöjd med dem, och det var jätteroligt att göra dem. Det är lite saker kvar som måste fixas men sen ska de skickas iväg.

 

Nu är jag sugen på att sätta mig i nagelhörnan en stund. Håkan går och filar på en idé åt mig. Jag behöver en dammuppsamlare, en sådan här som finns på Borås nagelskolas webshop. (Obs! Endast diplomaterade nagelterapeuter och nagelspecialister får handla i shoppen.)

 

dammuppsamlare

 

Men eftersom vi har ett bröllop framför oss så försöker jag hitta på lite andra varianter på saker som jag egentligen behöver köpa. Så fram tills att jag tycker jag kan köpa en sån här, så ska Håkan bygga ett utsug till mig. Det är nog en ganska bra sak att ha, det upptäckte jag om inte annat igår, när jag satt och filade här hemma. Det var ganska mycket fildamm som yrde omkring till slut. Vi får väl se om han lyckas lösa det här på ett bra sätt. 😛

 

Nu ska jag i allafall skriva en handlingslista till hjärtat så han får köpa lite bakingredienser till mig. Måste baka nåt gott tills kompisen Lotta kommer i morgon. 😀

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    har du ätit någon semla idag?? 😀

  2. säger:

    Roligt att pyssla tillsammans. 🙂 Blir spännande att se hur korten blev att se ut.
    Trevlig kväll!
    Kramar

Kommentarer är stängda.