Allmänt

Bullbak & bingospel.. :-)

bullbing1

 

God kväll på er alla!

Hoppas ni har haft en bra dag alla! Själv har jag haft fullt upp idag, med pyssel, tvättstuga, matlaging och bakning. Dessutom kom min kära sambo hem med en bukett gula tulpaner till mig idag. 😀 Kan det bli bättre!
Nu ikväll har jag suttit och kikat med ett öga på tv’n och andra ögat på datorn. Jag har vid ett tidigare tillfälle provat på att spela bingo på nätet, den gången i samband med en buzzadorkampanj. Men trots att både Håkan och jag tyckte att det var tokroligt den gången, så har det inte blivit av att vi har spelat igen. Men nu har jag kikat runt lite igen och blivit sugen på att prova på nytt. Sist jag spelade så hade jag väl en hundring att spela för, det var vad jag skulle testspela för den gången. Och även om jag inte vann något då, så gick jag igång för fullt på de få spelen jag spelade. Det var ju inte bara den eventuella vinsten som var det roliga där, utan även själva spelet.

Jag kan inte rekommendera någon speciell bingosida men däremot finns det en hel del sajter ute på nätet, där man har samlat flera olika bingosidor och andra spelsidor och där man även kan läsa recenssioner om de olika sajterna. Ett bra tips är att kolla dessa sidor innan man sätter in några pengar nånstans för att spela. I allafall tänkte jag sätta in ett par hundra på nån bingosajt och spela lite. Så håll tummarna för att jag drar hem lite extra kulor till bröllopet ikväll. 😉

Men nu säger jag god natt till er alla och hoppas ni får sova gott i natt. I morgon kommer Lotta hit på eftermiddagen och det ska bli superroligt att göra naglar på henne. 😀 Jag har svängt ihop lite semlebullar ikväll som jag tänkte ta fram till fikabordet i morgon, men hjärtat och jag har förstås tjuvsmakat på dem ikväll. *s*

Ha nu en fortsatt fin kväll tills det är dags att hoppa i säng. På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Bullar och bingo är lika trevligt båda två 🙂

  2. säger:

    Ser gott ut! 😉

    Och tack för tipset om bingosidan!

Kommentarer är stängda.