Allmänt

Skor med rosa hjärtan… ;-)

halens-pink-heart-shoeHaléns
har överraskat mig stort i år med en hel del snygga skor som jag skulle kunna tänka mig låta flytta in i min garderob till sommaren. 😀
De här supersöta skorna kräver nog både rätt val av kläder och en ganska stor portion mod… *s* Men priset är så himla bra att man faktiskt skulle kunna våga ta risken även om det blir ett par skor som bara används lite då och då när andan – och modet – faller på. 😉 Till och med jag skulle nog tänka till en extra gång om tillfället är det rätta innan jag tar på mig ett par rosa hjärtmönstrade skor, men ändå är jag ohjälpligt förälskad i dem. =)) Det är bara lite synd att man inte kan prova dem innan. Jag vill gärna känna efter om det är någorlunda bekväma skor innan jag slår till, hur billiga dom än är. Men man har ju sin ångerrätt som tur är, om det nu skulle bli några problem. Jag ska kika runt lite till, men det lutar starkt åt dessa små kärleksskor hos mig till våren.

Romantisk? Jag? 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  VIlka fins skor! Jag tycker om haléns de har ganska fina saker som ofta har ett bra pris.

 2. säger:

  De va läckra.
  Heheh men det är som du säger behövs en stor
  portion mod för att bära dem heheh.
  Jag är ju lite sån av mig..
  Kramiz min vän =)

 3. Cherlindrea säger:

  Ewa: Ja, jag tycker dom har utvecklats enormt de sista åren, med riktigt snygga grejer och precis som du säger, riktigt bra priser. Kvalitén är helt okej också, i allafall har vi haft tur med det vi har beställt. Så jag gillar verkligen Haléns. 😀

 4. Cherlindrea säger:

  Ida: Ja, visst är dom bara fina! Men ja, dom kräver att man inte bryr sig så mycket om vad andra eventuellt kan tycka och tänka. *skratt* Men jag kan tänka mig att dom skulle vara jättefina till en neutral, enfärgad klädsel, antingen något ljusrosa, somrigt på dagen eller kanske något svart kvällstid. 😀
  Kramar om vännen!

 5. säger:

  UUuuuuunderbara skor, klart du vågar svirra runt i dem! Det skulle jag lätt kunna göra. Om jag bara blev bjuden på någon party ibland. Fast det blir jag när jag tänker efter, det är jag som skyller på Noah just nu och tackar nej(fast det får man ändra). Jag hörde genom Ewa här högre up att det ska finnas en del pluskläder men jag hittar inte. Sidan är tyvärr så himla segt och jag orkar inte tunga webbshoppar, jag tröttnar innan jag hittar något att beställa. Ska kanske försöka hitta lite tålamod och gå igenom lite mer noga efter jag läser vad ni skriver. Skorna är helt klart söta men jag vill oxå prova, jag har så breda fötter. Nåväl, kika ska vi göra iaf.
  Hoppas ni har det bra idag. skönt att du verkar må lite bättre för denna omgången. KRAMAR i massor på er!

 6. säger:

  Riktigt söta skor!

Kommentarer är stängda.