Allmänt

Och så var snön borta igen…

loxymorgon2

God morgon på er denna grådassiga måndag.

Det är fullkomligt ofattbart att all denna snö bara kan försvinna inom loppet av ett dygn. I förrgår stötte man på snögubbar i var och varannan trädgård på promenaderna, nu ligger det bara några slaskiga högar kvar här och där. (Före detta snögubbar.. *s*) Visst, det finns snö kvar, men inte i närheten av vad som fanns för ett par dagar sen.
*

I natt har jag äntligen fått sova för första gången på nästan en vecka. Jag vaknade bara en gång vid fyra-tiden och hade lite svårt att somna om, men efter en stund vid datorn kände jag mig tillräckligt trött igen för att göra ett nytt försök, och då somnade jag om och fick sova till åtta nu på morgonen. Det känns idag milt sagt. Man blir en helt annan människa så fort man har fått tillräckligt med sömn. Nu hoppas jag att det dröjer ett tag innan jag drabbas av nästa skov.

*

Idag klockan tre ska jag vara på ytterligare en session med min sprut-terapeut och där börjar det gå framåt minsann. 😀 Jag har faktiskt kommit så långt att hon till och med får lov att ”låtsas-ta” blodprov på mig i armvecket. Med skyddade nålar dock. 😉 För en som inte har fobi för sprutor låter det här förmodligen inte speciellt sensationellt, men försök att tänka dig in i något som du själv är extremt rädd för och som du aldrig nånsin skulle göra. Det kan vara precis vad som helst, från att låta spindlar krypa på dig till att vistas på höga höjder. Och så tänker du dig in i situationen att du faktiskt gör den här saken. Då är det nog lättare att förstå hur jag känner det med min skräck för nålar och min glädje över mina pyttesmå framsteg. 😀

*

Nu ska jag kolla igenom mina mail och sen har jag en megastor hög med foton som jag måste efterbehandla för att dom ska funka för webben. Det tar nog sin lilla tid misstänker jag, så jag lär vara sysselsatt några timmar framöver.
Ha en fin måndag alla och må så gott! På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Lyllos er som knappt har nån snö… Här är det blöt och tung snö, ca 1dm högt. All snö fastnar som STORA bollar under Bettys lilla mage *fniss*

    Hon som inte behöver ha kläder ute, får nu oxå ha kläder precis som Saga. Dock, tunna kläder.. Allt för att snön inte ska fasta..

    KRAM och hoppas ni får en bra dag

  2. Cherlindrea säger:

    C: Ja, lite snö har vi ju förstås, men ni verkar ha bra mycket mer än vi förstår jag. Som vi hade för några dagar sen ungefär. 😉 Jag förstår att det måste vara jättejobbigt med snöklumparna som fastnar i pälsen. Det är, som jag skrev till Emma också, i princip bara varmduschen som gäller för att få bort dem. Men det var ju en jättesmart lösning att ha en liten tröja på henne för att skydda pälsen. 😀 Mamma har ju samma problem med Elliot, men där fastnar det mest på benen. Hon kanske skulle köpa benvärmare till honom. =))
    Hoppas ni får en mysig kväll! Kramar om!

Kommentarer är stängda.