Allmänt

En fullspäckad dag…

morgonsvamp1

 

God morgon på er därute ute i stugköken. 🙂

 

Då var det en ny dag, och det är helt otroligt men jag har faktiskt fått sova i natt. 😀 Bortsett ifrån ett par vakenstunder som inte är nåt att tala om, så har jag verkligen fått sova ut ordentligt. Helt underbart!

Sedan blev det en tidig morgon däremot, men det har man ju börjat vänja sig vid nu. När grannen stiger upp, då stiger resten av huset upp också, så är det bara. Men idag gjorde det inte så mycket, för Loxy var morgonpigg av nån anledning så vi tog en skön morgonpromenad, lillis och jag. 🙂

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska få ihop den här dagen. Jag har en hel del jag måste göra, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ta idag. Måste dela upp allt. Det är både bakning, matlagning och städning som står på schemat, men jag får nog börja med sillinläggning i allafall. Det är ett önskemål ifrån Håkan och eftersom han sällan kommer med några sådana så känns det viktigast just nu. 🙂
Men jag måste även baka – och jag måste definitivt städa..*s* – så vi får se hur jag lägger upp dagen.

 

Nu ska jag först av allt dricka klart mitt morgonkaffe, kolla lite bloggar och mina mail och stöka undan alla måste-grejer. Sen är det dags att sätta igång.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...