Allmänt

Loxy’s tokfina present! :-D

loxyvast3

 

Hej därute alla mina gulliga bloggläsare! 🙂

 

Jag är ledsen att bloggen har stått still idag, men jag har haft en hel del att göra. I kväll har vi haft klubbmöte i Hräsvelg Mck och i morgon är det dags för Åhaga’s årliga loppmarknad och där ska jag stå och hjälpa kompisen Veronica att sälja prylar. 😀 Det ska bli jättekul tycker jag men ack så tidigt. *skratt* Kvart i sex i morgon bitti ska Håkan köra mig hem till Veronica innan han åker till jobbet. Så det blir en tidig morgon som sagt.

Men nu till fotona här ovan. 😀 Det här ursöta lilla Harley-Davidsonlinnet fick Loxy idag, av vännen Ulle. Det är en klubbkompis, Virre’s, syster och hon reser mycket runt om i världen i arbetet. Hon har ett eget företag, Onyx de Lyx, där hon designar och säljer urfina halsband och koppel, jag har bloggat om det tidigare. Nu har hon varit iväg i Hong Kong och idag när jag mötte Virre på mötet så fick jag det här fina linnet till Loxy. 😀

 

loxyvast2

 

Det är ett litet svart sommarlinne med en applikation i form av ett rosa ben på ryggen och texten Harley-Davidson. Runt om benapplikationen sitter små glittrande rhinstones. Det är verkligen bara sött! 😀

 

Massa tack goa Ulle! 😀  lollyheart2

 

Han kan ha det redan nu, men får jag bara ner honom en liten smula till i vikt så kommer det passa perfekt! =)) Jag har nämligen en XL-chihuahua just nu. *Skratt*

 

loxyvast1

 

Loxy var inte helt road när jag klädde på honom igen bara för att fota när vi hade kommit hem, men jag var ju bara tvungen att visa hur söt han är i linnet. 😀

Nu ska jag göra klart pasta- och kycklingsalladen som Veronica och jag ska ha till lunch i morgon. 🙂

Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    nej vad sött !

  2. säger:

    Jättefin!

  3. säger:

    Gud vad gullig han är! Och linnet är ju perfekt, även om han är en XL-vovve just nu:-)

Kommentarer är stängda.