Allmänt Djur

En god morgon på er!

sassiemorgonbild1

 

God morgon på er därute!

 

Efter en nästan hel natt med sömn så känner jag mig mer utvilad än på länge! 😀 Dock fick jag inte sova ut riktigt på  morgonen, för min kära katt här hemma tyckte i nästan en timme att jag skulle kliva upp och servera honom frukost. *s*
Jag gjorde mitt bästa för att ignorera honom så länge jag kunde, men till slut kunde jag inte låta bli att skratta. För då hade han i vanlig ordning hoppat upp bredvid min huvudkudde och där sitter han med sitt ansikte rakt framför mitt, så nära att morrhåren sticker rakt upp i näsan på mig typ, och knarrjamar för att jag ska vakna. Jag drog täcket framför ansiktet för att skyla mig och hinner nästan somna om igen när jag känner att han rör på sig. Och när jag tittar upp så har han smygit längre upp och sitter och kikar ner på  mig från ovankanten av täcket. Haha! Jäkla katt! <3  Så då fick han som han ville och jag klev upp för att plocka fram kattmaten. Envis eller vad då liksom? 😛

 

*

 

Håkan sitter just nu och pratar med sin bror i telefon angående trippelmordet i Härnösand i natt. Det är ju en liten stad där många, om inte känner så åtminstone vet vem de flesta är. Dessutom jobbar hans bror inom räddningstjänsten. 😉 Men än är det för nytt för att man ska få veta så mycket. Den stora frågan är ju alltid om det är någon man känner förstås. Fruktansvärt är det hur som helst.

 

*

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe och kvickna till här. 🙂

Ha en bra dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Usch hemskt med mord! 🙁
    Läskigt!

    Jag visste inte att du hade en katt??
    Söt var den lurviga saken ialf =)

Kommentarer är stängda.