Allmänt

Tredje världskriget hos grannen…

loxymorgon46

 

God morgon på er därute, eller god förmiddag snarare. 😉

 

Jag har inte hunnit sätta mig vid datorn förrän nu, för den här morgonens rutiner blev lite omkullkastade när telefonen ringde vid 9-tiden. Håkan blev inkallad på ett extrapass och fick slänga på sig kläderna och åka iväg till jobbet, och allt kom av sig här hemma. Eller ja, inkallad förresten, han blev tillfrågad om han kunde ställa upp och ta ett pass för en arbetskamrat som fått ryggskott. Och eftersom vi inte hade något speciellt inbokat idag, så ställde han ju upp förstås. Så nu har han åkt iväg och jag har börjat komma in i de vanliga spåren igen. 🙂

 

Idag hoppas jag kunna sätta mig och jobba lite med naglarna och testa lite av de nya dekorationerna. Men vädret ser även ut att bli underbart idag, så jag ska också försöka komma ut så mycket som möjligt och ta vara på solen. Jag har ju äntligen fått sova en hel natt, mer än lovligt behövligt nu. Men tidigt på morgonen väcktes jag av våra lustiga grannar som har tokgrälat i flera dagar. Dom är inne på tredje dygnet nu och när jag säger tokgrälar så menar jag verkligen TOKgrälar. Jag har aldrig hört några människor vråla och skrika på varandra så som dom två gör. Till och med Loxy blir orolig och går och morrar och reser ragg när dom exploderar som värst. Det är helt otroligt! Och jag håller på att bli galen på att lyssna på det här hela dagarna. Jag hoppas för deras egen skull att dom bestämmer sig för att gå skilda vägar nu. Det låter förmodligen hemskt, men dom har hållt på så här i över ett år, och i förrgår när dom flippade ur totalt därinne så kom deras ena unge i 10-årsåldern utrusande utanför ytterdörren och stod där och tokgrät och nästan hyperventilerade. Jag tycker vanligtvis att vissa är lite väl snabba med att ta till skilsmässa utan att försöka se om det går att lösa problemen först, men det kan gå för långt åt andra hållet också, speciellt när barn blir så lidande. 🙁  Till och med jag blir ju rädd när det smäller i väggar och dörrar så fönstren skallrar i hela huset. Titt som tätt står det sönderslagna möbler utanför dörren som ska köras till tippen…

 

Jaja, det är dock deras problem. Nu ska jag sätta igång här och fixa klart de sista fotona från bröllopet i lördags, så jag kan sätta mig i min lilla manikyrhörna sen. 😀

Hoppas ni får en kanondag där ute, och må så gott alla!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Du kanske skulle ringa värden eller polisen och tala om att barnen gråter..?

 2. säger:

  Usch stackars barn 🙁 Jag hade inte klarat av att höra barnen lida så. Kanske är dags att göra något snart?
  Jag skulle själv kunna göra det för småttingarnas skull.
  Hoppas du mår b ra för övrigt. Jag börjar fundera på firadet av min födelsedag. Tänkte mig Söndagen den 27 september. Då blir det en helgdag och känns bäst så och helgen närmast min födelsedag ändå. Vad tror du om det?
  Pussar

 3. säger:

  Stackars barn. Vad hemskt, du vet att man kan ringa anonymt till socialen om man misstänker att ett barn far illa. Och det verkar det ju verkligen som om det är i det fallet. Hoppas du mår bra trots bråkande grannar. Kram!

Kommentarer är stängda.