Allmänt

Foton från Åhaga loppis idag! =))

loppisidag1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en kanondag därute denna lördag. Själv har jag alltså som jag nämnt tidigare, stått på Åhagas stora loppmarknad och krängt prylar med Veronica idag och haft det riktigt kul! 😀 Men det har varit jobbigt också. Inte just att stå där, men detta eviga höga sorl som vi har haft omkring oss i närmare åtta timmar. Jag kände mig totalt lomhörd när vi kom ut efter att allt var slut. *s* Det har varit grymt mycket folk, och periodvis satt man totalt fast i gångarna när man försökte ta sig från punkt A till punkt B. För lite var man ju ute och sprang mellan bordslängorna förstås. 😉 Och lite hittade man också. 😛 Men det visar jag upp i morgon. Jag gjorde faktiskt ett par ordentligt bra klipp där idag! 😀

 

Ikväll lägger jag bara upp några bilder ifrån själva loppisen, och även om jag inte lyckades ta så bra bilder över hela lokalen så kanske ni får en liten aning om hur mycket folk det faktiskt var där idag. Helt otroligt! =))

 

loppisidag2

 

loppisidag3

 

loppisidag4

 

loppisidag5

 

Jag hade bara pocketdigitalkameran med mig idag, så fotona är inte så bra. Men som sagt, en viss aning får ni kanske av kalabaliken. 😉 Gången framför vårt bord var nog ändå den bästa. Där blev det ingen sån trängsel och såna ”proppar” som i vissa andra gångar. Den var såpass bred och man kände att man kunde andas lite där. *s* Men även om det var mycket folk så var det riktigt kul att gå runt och kika på denna stora loppis, och det var som sagt riktigt roligt att stå där och sälja idag. Min mamma och moster och min lilla kusindotter dök upp och kikade runt, och vi träffade även på kompisar, både från klubben och utanför.

Så en riktigt trevlig dag har jag haft i allafall! 😀

Nu ska jag snart hoppa i säng här. Jag har nämligen inte sovit en blund natten till idag, så när väckarklockan ringde kvart i fem så var jag klarvaken redan. Vid sextiden var jag hemma hos Veronica och Dan och ja, sedan har vi hållt i gång hela dagen. Jag försökte vila lite på soffan när jag kom hem men någon sömn blev det inte. Så nu håller jag alla tummar och tår jag har för en god nattsömn.

 

Önskar er alla detsamma och även en fortsatt trevlig kväll!

Sist ut en bild till på Veronica vid ”vårt” bord. 😀

På återseende i morgon!

 

loppisidag6

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...