Allmänt

Mc-tur till Blidsberg idag! :-)

God eftermiddag på er alla!
Vilken underbart härlig dag vi har haft! 😀 Jag hade faktiskt ingen direkt koll på väderprognosen inför helgen så att det skulle bli så här fint väder var jag inte alls beredd på.
Så vi tog ut motorcykeln på en tur idag, maken och jag, och styrde kosan mot Blidsberg och Basta kvarncafé. Vi åkte på fantastiskt fina vägar ute på landet och inget är väl så vackert som den svenska landsbygden vid midsommartid! Överallt blommade lupinerna i diken och på grässlätter. På vissa ställen var det som hela hav av blommor i alla färger! Ute på landsbygden stod alla hagar och ängar i full blom, och det var otroligt grönt och lummigt. Det var längesen jag såg något så vackert som detta, och det var längesen jag var ute på rena rama landet bland gödseldoft, bondgårdar och blommande ängsmarker. Det var helt underbart att sitta på hojen en dag som denna och känna den där närheten till omgivningen som man aldrig upplever i en bil. Möjligtvis i en cab då, men det har ju inte vi. 😉
***
***
Idag hade jag i allafall med mig ”riktiga” kameran. 🙂 Det är alltid lite bökigt att fota med den när jag samtidig måste hålla Loxy i koppel eftersom den är både tung och lite otymplig och kräver två händer. Men ack så underbar att fota med! 🙂 Så idag fick Loxy stanna hemma hos ”mormor” och kameran följa med i stället.
När vi stannade för att fika på Basta kvarn i Blidsberg så lekte jag lite med olika slutartider. Det är ett perfekt ställe att göra det på, med de fina vattenfallen och forsarna.
Efter en sanslöst onyttig fika bestående av kaffe och prinsesstårta så åkte vi hemåt igen. En annan väg, lite mer genom skog nu, men såå mycket trevligare än motorvägen. 🙂
Väl hemma hämtade jag Loxy hos mamma och gick hem för att förbereda allt därhemma för en mysig Saphira-kväll. Och därefter har jag haft fullt upp. 😛
Mer om det i morgon. 😉 Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på en god natt för oss alla.


 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...