Allmänt

Regnjacka till vovven!

raincoats2

 

Då var morgonturen avklarad efter många om och men… Det tar sin lilla stund att promenera runt huset med en hund som kämpar för att vända hemåt igen, det kan jag lova… *s* Visserligen har han ett regntäcke, men det är ju så himla läskigt att sätta ner tassarna där det är blött, och minsta lilla droppe som råkar hamna på huvudet på honom gör att han kryper ihop, tvärvänder och försöker rusa tillbaka hem. Jisses…fjolla! *skratt*

 

cutecolorsloveicon3

 

Hur som helst så väckte ju vädret och promenaden nu på morgonen tankarna på en sak som jag har varit inne på förut, nämligen en ny regnjacka, eller till och med en regnoverall, som håller torrt även under magen och gärna på benen också. Allt som kan få den här lilla herren att vilja röra sig mer än 2 meter från huset när det regnar (vilket det ju faktiskt gör stora delar av sommaren i det här landet..) är jag villig att prova. Så omedelbart när jag kom in så satte jag mig vid datorn och kikade runt på Posh Pooches för att se om det fanns något intressant. Och det gjorde det ju. 😀

 

cutecolorsloveicon3

 

Samtliga ovanstående regnjackor och regnoveraller kommer ifrån Puppy Angel/Posh Pooches. Jag är speciellt sugen på den hjärtmönstrade overallen längst ner till vänster som verkar sitta riktigt bra. Men även den rosa med vit rosett är ju sjukt söt! *skratt* Det praktiska med den är att det samtidigt är en sele, så du kan fästa kopplet direkt i en koppelögla på ryggen. Perfekt för att undvika att det regnar in i nacken när man måste ha halsbandet där.

 

raincoats1

 

Självklart finns samtliga plagg i andra färger också, men..ja, ni vet hur jag är..haha! 😉 Men vill ni kika på andra färger så kolla på Posh Pooches.se. Där kan ni klicka er vidare in på Puppy Angels vårkatalog. Information om priser och annat finns på webshopen.

 

cutecolorsloveicon3

 

Nu ska jag fundera på vilken som skulle kunna passa Loxy bäst här. Men att han behöver ett bättre regnskydd är höjt över alla tvivel.
Jag är trött på snigelpromenader á la 20 meter/timme… 😛

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon på er! Har Noah klättrandes över mig så jag försöker fatta mig kort;) Som du kanske minns så köpte jag den bruna regnvästen med hjärtan på till Rosie och den sitter helt perfekt! Jag är så nöjd med den. Kan tänka mig om overallen är samma fina så borde den vara jätte bra till Loxy. Jätte jobbigt när det finns så mycket fint att välja mellan…synd att det är så dyrt för annars hade man kunnat ta en av varje haha. Kramar på er i regnet!

 2. säger:

  Känner igen det där:)
  Så fina regnkläder…..
  Ja nu är vi inne i en regnperiod, hoppas att det vänder snart.

 3. säger:

  Hahah sån va Revo när han va liten kände han att det regnade så tvär vände han o sprang hem eller så tvärvände han i dörren..
  Fast nu är det bättre heheh han har ju inget större val 😛
  Söta regnjackor =)

Kommentarer är stängda.