Allmänt

Fråga chans…

loveletter1

När jag var ute med Loxy i morse så hittade jag den här lappen kastad ute i regnet på parkeringsplatsen. Den låg uppslagen och jag kunde inte undgå att se vad det stod, och det väckte så himla mycket barndomsminnen så det inte var klokt. 😀

 

Fråga chans.. hur gammal var man då? 6-7 år? 10-11? Jag minns faktiskt inte riktigt. Men det jag minns var att det där lilla krysset i fel ruta kunde göra precis lika ont då, som ett avslag kunde göra senare i livet – fast på ett annat sätt får man förmoda. Men det är kanske inte så konstigt att den här lappen låg slängd ute i regnet…

 

cutecolorsloveicon3

 

Jag minns också att det var ett evigt bytande mellan partners. *skratt* Och att man ofta skickade sin kompis att fråga eller göra slut, om man nu inte använde sig av såna här lappar då förstås. 😉 Och när man var ”tillsammans” så handlade det mest om att smyga omkring i varsin ände av skolgården och låtsas som man inte såg varandra. Haha!
Fast senare, när man blev lite äldre, så blev det lite mer avancerat förstås. 😉 Med Ryska Posten och Sanning och Konsekvens och liknande lekar. Ett barns första provsmakande på vuxenvärlden.

 

cutecolorsloveicon3

 

Hur är det med er? Minns ni tiden då man frågade chans med hjälp av små lappar med Ja- eller Nejrutor eller skickade kompisen på detta pinsamma uppdrag? Kommer ni ihåg första kärleken?

 

cutecolorslovebearluv21

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Åhhh visst minns jag och man blev överlycklig ifall en kille frågade chans och man drog på det i det längsta.
  Det är bara så gulligt:)
  Men det är längesedan, nu är det ingen som frågar hi hi…..

 2. säger:

  Gud så sött! Men så tråkigt att Nej-rutan var ikryssad… Nog minns man hur ont det kunde göra att bli avvisad!

  Vi använde oss nog av lappar ibland också. Men oftast bad man en kompis fråga chans åt en. Nostalgi!

  Jag minns min första kärlek väldigt väl. Vi bodde på samma gata och lekte ”jämt”. Har lite sporadisk kontakt via Facebook fortfarande 🙂

 3. säger:

  Vilken söt grej du fick tag i 🙂 Det väcker precis so du säger en massa minnen. Frågan är om inte kärleken var svårare då än nu? Hur man än betedde sig när man var kär då så var man ändå kär utan att riktigt veta vart man ska göra av dom känslorna eller hantera som 🙂

  Jag fastnade för regntäckena med. Den längst upp till höger gillar jag skarpt! Jag måste ha ett täcke till Boss för i morses så frös han så han skakade när vi kom in och jag fick sitta med honom, invirad i en filt i soffan och sen ville ha inte gå ut mer alls :/

  Hoppas du haft det bra idag i alla fall. Jag gör brockolipaj här så jag får väl passa den 😉
  puss puss

 4. säger:

  Vi hade en kanske-ruta med.
  En sån jättesöt lapp. Tror Elliott missar nåt där.

Kommentarer är stängda.